2010. március 17., szerda

Írónői hírlevelek (1) - Christina Dodd

Christina Dood Nevelőnőből menyasszony sorozatában 2000-2001-2002-ben 2-2 könyv látott napvilágot. Ez az írónő szerint az egyik legkedvesebb és legközkedveltebb történelmi románc sorozata. Amikor egy 7. kötet is csatlakozott a meglévőkhöz 2005-ben, nagy volt a keletje... s most 5 év elteltével megérkezett a 8. regény is. A megjelenés kapcsán küldött hírlevélben jópofa 'Miért is kell mindenkinek beszereznie' indokokat sorolnak fel amellett, hogy természetesen szerepel a tartalom és bele lehet kicsit olvasni a történetbe.
  1. Az 'In Bed With The Duke' megtanítja, hogyan fogj ki magadnak egy herceget.
  2. Reklámmentes.
  3. A hosszú, fehér hálóingek vad vággyal töltik el a férfiakat.
  4. A főhősnő kezdetben szegény és félénk, a végére viszont gazdag kalandor, aki átélte a világtörténelem legjobb szerelmeskedését.
  5. A főhős nem csak meggyötört, de megkínzott is.
  6. Újra akcióban a vidámság.
  7. Kalóriamentes.
  8. Már Oprah ajánlása előtt is tülekedést váltott ki.
  9. A főhős álarcot visel szex közben.
  10. A partnered azt sem fogja tudni mi történik vele.
Az emailben még egy fontos infó szerepelt: Ma, március 17-én, 9 órakkor (9 pm ET, 8pm CT, 7pm MT, 6pm PT) élő chat lesz az írónővel ezen az oldalon: Writerspace.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top