2010. március 18., csütörtök

Gena Showalter hírek

Néhány röpke hírecske Gena Showlater kapcsán, ha már az ő sorozatát olvasom éppen:
- Az írónő honlapja teljes frissítés alatt áll. Ha elkészül, az már a harmadik változat lesz. Reméljük, csak javítanak és hozzátesznek majd!
- Pont került az Alien Huntress sorozat 7, idén esedékes regényének, az Ecstasy in Darkness-nek a végére.
- Szintén lektorálás alatt áll a Crossroads High sorozat 2. könyve, az Unraveled.
- A Lord Of The Underworld 8. kötete a The Darkest Secret (Amun története) készítés alatt. Per pillanat G.S. a blogja tanulsága szerint a 27. fejezet környékén tart az írással. Gena saját véleménye szerint a 14. fejezet naaagyon szexisre sikerült. Habár Amun nem beszél titkokról, az ágyban előad pár meglepetést. A 7. fejezetben pedig vendégszerephez jut az egyik Kresley Cole karakter. (Cole fórumán hevesen cáfolja, hogy Nix lenne az a szereplő.)
- Az aztán következő LOTA kötet Strider története lesz. A regény címe kapcsán játékot fognak hirdetni, s aki a befutó címet elsőként beküldi, természetesen dedikált példányra számíthat majd.

2 megjegyzés:

  1. Darkest Surrender lesz Strider sztorija :) ...nekem a 4.részben a repülőn produkált 2hülyesége2 miatt nagy favorit lett...

    VálaszTörlés
  2. Így van, The Darkest Surrender lett a befutó a játékban. Ebben a bejegyzésben én is beszámoltam róla, és persze a listát is frissítettem. Legyünk naprakészek! ;)

    VálaszTörlés

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top