2010. március 8., hétfő

Megjelenés figyelő, meg csak úgy

A mai napom jó és kevésbé kellemes meglepetésekben bővelkedett, s jutott ezekből könyves témakörbe is bőven.
Nagyot nevettem, hogy míg én a bátorságomat gyűjtögettem, hogy kiadókat invitáljak kérdezz-felelekre, addig a Könyvmolyképző Kiadó vezetője, Katona Ildikó, kulissza titkos blogot indított. Erre szokták azt mondani, hogy nagy szellemek, ha találkoznak???
S. Kenyon imádatom szinte örömtáncra sarkalt, amikor megkaptam az értesítést, hogy megjelent a a 3. történet is magyarul (Akik lemaradtak volna: 26. A hold árnyékában a Halálos csók novellás kötetben és az 1. Álomszerető). Persze a Bookline kissé betett a nagy vígadalomnak, amikor kiderült, hogy a kupon érvényesítésemmel átestem a 'mégis csak postaköltség fizetésre kötelezett' kategóriába. Magyarán, nem hogy spórolhatnék, de még drágább is lenne, mint a törzsvásárlói kupon nélkül... Mindegy, erős leszek, és kivárok még egy kedvemre való regény megjelenést. Most már csak azon izgulhatok, hogy nehogy idő közben elfogyjon valamelyik általam óhajtott könyv. És reménykedek, nagyon-nagyon, hogy ezúttal Kyrian Kyrian marad, és senki másnak sem 'hangulatosították' a nevét. Vajon a kiadó fog feltenni 'Olvass bele' lehetőséget a romantikusregenyek.hu-ra??? Hmmm... A várakozás megkönnyítéséhez előveszem a ma kézhez kapott mangát. Mert a Night Pleasures, azaz a most nálunk megjelent könyv, teljes egészében elolvasható képregényesen is, nekem is, végre! :)

Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad
Kyrian gyönyörű férfi, kidolgozott izmokkal, aranybarna bőrrel, áradó erotikával, jó humorral, intelligenciával, bátorsággal megáldva… érthető, hogy Amandát elbűvöli (némi idő után...), aki nemrég csalódott a nagybetűs szerelemben. A szenvedély kölcsönös, de Kyrian szörnyű titkot rejteget a lány elől. A férfi ugyanis vámpír (ez így nagyon nem igaz, de ezzel most nem állok le vitatkozni), egy rettegett Sötét Vadász, aki kétezer éve küzd az aljas démon (nem kimondottan pont csak ellene..., de ne kukacoskodjunk) Desideriusz ellen. Eljött a leszámolás ideje, és Amandával az oldalán talán Kyrian most le tudja győzni a démont, ha elég erős a szerelmük.Update: Sajnos a könyvben Kyrianosz lett a Kyrianból.

4 megjegyzés:

 1. :)És néhány kérdésedre már válaszoltam is.:)
  http://katonaildiko.freeblog.hu/

  I.

  VálaszTörlés
 2. "És reménykedek, nagyon-nagyon, hogy ezúttal Kyrian Kyrian marad"

  Ebben én is.

  Mangákat honnan rendelted meg?

  VálaszTörlés
 3. Sok angol nyelvűt, így ezeket is a Book Depository-n (link az oldal sávban). A második kötetet előrendeléssel, és így a megjelenést követő héten már meg is érkezett. De, ha meg tudod oldani, hogy felkeresd őket, Pesten a Pendragon is készséggel, és olcsón beszerez szinte mindent, csak náluk kicsit hosszabb a várakozási idő.

  VálaszTörlés
 4. Köszi. Remélem hamar találok munkát és akkor megrendelem.

  VálaszTörlés

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top