Hír soroló (1)

Hazai könyvpiacról:

Az Agave októberre ígéri az utolsó Merry Gentry regény kiadását, Isteni vétkek címmel.

Az Egmont Kiadó nagyszerű meglepetéssel kedveskedik az olvasóknak: „Jövő hétfőtől egész nyáron, kéthetente egy-egy új Nalini Singh-novellát hozunk nektek ajándékba itt, a facebook oldalunkon..." #hír

A Gabo Kiadó még idén meg szeretné jelentetni a Szívek szállodája című tévésorozatból ismert Lauren Graham első regényét, a Someday, Someday, Maybe-t. #hír

A Könyvmolyképző Kiadó Jennifer L. Armentrout: Obszidián című regényét még csupán a könyvhétre jelentette meg, de az olvasók máris a folytatás iránt érdeklődnek. Sajnos a válasz: „Legkorábban év vége, de valószínűleg jövő tavasszal.”

A Maxim Kiadó Dream Válogatás részlegének nagy tervei vannak. Jobbnál jobb new adult kötetek idénre tervezett kiadásáról számolnak be facebook oldalukon.
Rebecca Donovan: Reason to Breath
Jennifer E. Smith: This Is What Happy Looks Like
Abbi Glines: Breath, The Vincent Boys
Wendy Higgins: Sweet Evil
Robin LaFevers: Grave Mercy
Jamie McGuire: Providence, Walking Disaster

Az Ulpius honlapjának várható megjelenések menüpontja újabb erotikus regényekkel bővült. Ez nem meglepő. Viszont az, hogy Kresley Cole skót trilógiájának befejező kötete, a Szeress, ha tudsz is felkerült végre a honlapra, annál inkább. Vajon mikor kerül a boltok polcaira?
Égető bosszúvágy…
Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja.

Szerzői hírek:

Jaci Burton Play by Play erotikus, sportolós sorozatának én ugyan még csak első, második és harmadik részét olvastam, de lelkesen gyűjtöm a folytatásokat is. Jövő februárban már a hetedik fog érkezni az usában, aminek a korábbiakhoz hasonlóan khmmmm szép lett a borítója.

Loretta Chase Carsington testvérek sorozata szerepel a Gabo Kiadó idei tervezetében. Aki szívesen olvasna az öt nem mindennapi főhős édesapjáról, aki a megszokottól eltérően nem egy papírmasé kellék csupán gyermekei történetében, annak érdemes Janga cikkét elolvasni.

Louisa Edwards (Forr a vérem) a séfek után új főhősökről ír, s ehhez nevet is vált. Lily Everett álnéven publikált első novellája teljes egészében elolvasható a Heroes and Heartbreakers oldalán. Mindössze egy ingyenes regisztráció szükséges a megtekintéshez.

Sherrilyn Kenyon Acheron és Styxx születésnapjára, június 22, egy könyvrészlettel és egy csöppnyi szösszenettel készül az olvasóknak. #hír

J.A. Redmerski Killing Sarai című regénye megjelent. Ez a magyar olvasóknak annyiban érdekes, hogy a kötetben helyet kapott The Edge of Always első fejezete is, amely A soha határa történet folytatása.

Veronica Roth A beavatott című művéből készülő mozifilm szereplői kerültek az Entertainment Weekly eheti számának címlapjára. A fotózásról készült kis videó a magazin facebook fiókjának exclusives menüje alatt bújik meg.

Gena Showalter tizedik Alvilág Urai kötetére, The Darkest Cravingre még július 30-ig kell várnunk. Addig is apró kedvcsináló itt és itt.

J.R. Ward megmutatta a jövő tavaszra (március 25.) várható FTT regény, The King borítóját. #hír

Akció vadászat:

Negyedóránként változó könyvakciók ismét 25 órán át a Bookdepository webshopjában. Kezdés: 20-án 13 órakor.

Az amazon.com-ról ma ilyeneket lehet ingyen bezsákolni mobi verzióban (linkek a borítóra kattintva):


Mozi:

mert nem édes a Disney új, készülő alkotása?



S a végére egy ego bejelentés :)

Az ekultura.hu volt kedves megtisztelni a bizalmával, hogy a jövőben szívesen fogadna az én billentyűzetemen készült könyvkritikákat. Bizakodom, s majd meglátjuk. Mindenesetre tegnap került fel hozzájuk a bemutatkozó cikkem, amelyet legújabb kedvencemről, az Eredendő bűnösök sorozatról írtam. Itt olvasható.