2010. június 7., hétfő

Azt csiripelik a madarak (13)

Mostanában mintha összecsapnának a fejem felett a hullámok, mintha semmire nem jutna időm, még netezésre és olvasásra sem igazán. Így csak néhány nagyon rövid hírre futja ezúttal.

 • Ugyan a Könyvmolyképző még csak most jelentette meg magyarul a harmadik Alyson Noël történetet, a türelmetlen angolul tudok máris beleolvashatnak két fejezet erejéig a következő kötetbe. Itt a Dark Flame excerpt menüjét kell keresnie a kíváncsiskodó Hallhatatlanok sorozat rajongók.
 • Maggie Stiefvater Borzongás című könyvének mozi változatát 2012-re ígérik. Ugyan a producerek mellett még csak Nick Pustay forgatókönyv író a biztos pont, de az IMDb-re és a Movie Insider-re már felkerült a cím. (Forrás: Variety)
 • Lara Adrian rajongók figyelem! A sorozat első babájának, Dante és Tess kisfiának közelgő születése alkalmából névadó játékot indítottak az írónő honlapján. Nevezni itt lehet a hónap végéig.
 • Jeaniene Frost leadta a jövő év elejére (február 12) tervezett ötödik Cat & Bones regényt - és vázolták a hatodik könyv fő történéseit -. Címnek a This Side Of The Grave-et (A sír innenső oldalán) javasolta. Hál' Isten ezelőtt még jön egy novella, hogy enyhítse a várakozást. Sőt, a második spin-off kötetből, az Eternal Kiss Of Darkness-ből elolvasható az első fejezet a szerzőnő honlapján.
 • Legnagyobb kedvenceim egyike, Sherrilyn Kenyon facebookján tisztázott néhány szárnyra kapott pletykát. Sokan aggódtak, hogy Nick sorozatába kezdve, a Dark Hunterek nem kapnak folytatást. Nos de, csak éppen évi egy folytatásra lehet számítani. Azaz Dev ez évi augusztusi regénye után majd 2011 nyár végén jön a következő. Míg Nick következő kalandja, az Invincible (Legyőzhetetlen), 2011 februárban lát majd napvilágot.

3 megjegyzés:

 1. A kelly ad ki Karen Marie-től? Hát ez csodás:D Remélem hamar kijön:D

  VálaszTörlés
 2. A kiadó vezetőjének tájékoztatása szerint a Fever sorozat indító kötetére ősszel számíthatunk. Én is nagyon várom már. :)

  VálaszTörlés
 3. Am, felmentem Lara Adrian oldalára, h nevet adjak a bébinek, kitöltöttem mindent, és hibár ír ki, meg h próbálkozzam később... hát már elég sokszor próbálkoztam, de mind eddig sikertelenül. Csak nekem nem engedi? Vagy másnak is csinált ilyet?

  VálaszTörlés

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top