Margóra - Alexa Riley: Lassoing the Virgin Mail Order Bride


amazon beleolvasó goodreads webpage
Amikor Clare Stevens besétál a McCallister farmra, azt hiszi, élete egy bizonyos módon fog alakulni. Fel van rá készülve, hogy mint a tulajdonos házhoz rendelt menyasszonya teljesítse a szokásos feladatokat: tisztán tartani a házat, főzni az emberekre, és éjjel felmelegíteni a férje ágyát. Amivel viszont nem számolt az a nagydarab cowboy, aki szó szerint leveszi a lábáról.
Cash McCallisternek nincs ideje randizni és feleség után kajtatni, így a házhoz rendelt menyecske tűnt a legegyszerűbb megoldásnak, hogy megtalálja a társát. Ám egészen addig úgy gondolta, hatalmas hibát követett el, míg meg nem pillantotta azt a kis napsugarat, aki aztán beragyogta az egész életét. Sosem gondolta volna, hogy ilyen lehet a szerelem, hogy a megszállottság ennyire hatalmába kerítheti.
Amikor a gazdaság körül gondok adódnak, vajon kettejük szerelme is veszélybe kerül, vagy Clare és Cash összetartanak majd?
"She's the most special thing in my life, and I thank the stars above she choose me."
Újabb bájos és szenvedélyes olvasnivaló a smut koronázatlan királynőitől.
Talán meglepően hangzik, de szerintem ez a szösszenet inkább volt aranyos, mint vadul tüzes. Magától értetődően a már ismerős jellegzetességek ezúttal is visszaköszöntek a lapokról, azaz az instant szerelem, szüzesség, kisajátító birtoklási vágy és a már-már kényszeres babagyártási próbálkozások itt is megvoltak. Ugyanakkor mivel ez a kötet egy pindurit hosszabb lélegzetű, maradt némi tér a kapcsolat kibontakozásának. És nekem ez tetszett. Szerettem, hogy voltak viccesebb pillanatok, és szívmelengetően romantikus jelenetek, no meg az sem volt ellenemre, hogy egy kis rejtély is fűszerezte a sztorit, köszönhetően a farm körül adódó gondoknak.
Mindent összevetve, cukin pajzán country-s tündérmese. Szerintem megéri kivetni rá a lasszókat. ;)

Kedvenc mondat:
"She’s my home."
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőknek!
➤ My english review on goodreads.