Alexa Riley: Growling For Mine


amazon goodreads webpage
Mert bizony akár egy szörnyű hóvihar is hozhat szenvedélyes éjjeleket és örök boldogságot…
Bleu, a medve alakváltó, elszigetelten élt messze a Grayslake klántól. Magányos napjai boldogan teltek fabútorok készítésével, mígnem egy pöttöm, formás nő be nem robbant az életébe. Amikor annak csúnyán összetört autójából Bleu kiszabadította a sérült nőt, szinte letaglózta az iránta érzett azonnali vonzalom. Soha azelőtt nem foglalkoztatta a társ gondolata, de mióta rátalált Lolára, másra sem képes gondolni.
Miután megbízhatatlan anyja újfent elverte a lakbért, Lola fogta magát és útnak indult, hisz úgyis ismét fedél nélkül maradt. Mivel úgy hallotta, hogy Grayslake-ben alakváltók élnek, rá pedig ráfért volna némi mágia, gondolta, utána jár a pletykáknak. Amikor az autója kisodródott, és az élete veszélybe került, nem hitte volna, hogy megmentője mindazt megadja majd neki, amiről valaha csak álmodhatott.

Atya ég, természetfelettis smut! Oké, tudom, kissé későn kapcsolok, de mentségemre szóljon, sajnálatos módon nálam eddig kimaradtak Alexa Riley alakváltós írásai. Node, azért jobb későn, mint soha, nem?
“When I first held her in my arms, I knew she was mine.”
A Growling For Mine egy nyúlfarknyi, sziruposan édes és kényeztetően szenvedélyes történet. A cselekmény egyszerű, mint a faék, a sztori kimondottan csak a főszereplőkre koncentrál, na meg persze a közöttük lévő heves vonzalomra. Ők ketten, amint találkoznak, azonnal érzik a másik iránti ellenállhatatlan vágyódás, ezért kapcsolatuk iszonyat gyorsan szárba szökken, majd egy inci-fincit később happy end. Ennyi. Mégis, engem ez most bedarált és veszettül élveztem.
“We’re meant for each other. I was made just to take care of her.”
Főhősünk, Bleu, látszólag egy parancsolgatós, iszonyat kisajátító és védelmező alfa pasi volt, de voltaképp egy nagyra nőtt, aranypofa teddy mackó gyengéd lélekkel. Imádtam, hogy úgy gondolta, a párját dédelgetnie kell, és jól gondját kell viselnie. Hősnőnk, Lola, kissé ügyetlen, ám annál bátrabb, aprócska, de formás leányzó volt. Vacak múltja miatt enyhén elveszve kelt útra, nem sejtve, hogy végre megtalálja majd, aki igazán meg tudja őt becsülni. Nyilvánvalóan az ég is egymásnak teremtette őket. ;)
“I feel like I’ve found the other half of my soul.”
Legnagyobb örömömre a megannyi túlfűtött jelent közé befért némi humor és szívmelengető pillanat is. Tetszett például, hogy Lola Edithnek nevezte el a régi, rozzant Volvóját, meg az, hogy medvékkel díszített fehérneműben parádézott. Ám a kedvencem az lett, amikor kiderült a nagy hír: babát várnak. Olyan kis helyesek voltak!
Szóval, mindent összevetve egy újabb cuki és roppant vadító instant románcot kaptunk némi alakváltós mágiával fűszerezve.

Kedvenc mondat:
"Meeting you has been the single greatest thing of my life."

Figyelem! Ez a novella a Kindle Worlds program része, s mint olyan Celia Kyle Grayslake sorozatához kapcsolódik, ugyanakkor nem fonódik össze a többi kötettel. Önmagában is nyugodtan olvasható.


♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőknek!
➤ My review on goodreads.