Azt csiripelik a madarak (29)

Lara Adrian hírlevelében közreadott néhány apróságot:
- Felfedte a 2012. január 24-i megjelenésre tervezett tizedik Éjfél szülöttei regény, a Darker After Midnight borítóját. (Sterling Chase könyve)
- Beszámolt arról, hogy kiadójával további két folytatásra írt alá szerződét.
- Valamint az is kiderült az emailből, hogy idén a rajongók számíthatnak egy különleges e-novellára, amelyről egyelőre csak az bizonyos, hogy nem Gideon & Savannah története lesz.


Kresley Cole pedig facebook követőit örvendeztette meg azzal, hogy a 2012. január 10-ére jelzett tizenkettedik Halhatatlanok történet címlapját megmutatta. Az egyszerűen csak Lothaire címre keresztelt regény tartalma ugyan még nem került fel a hivatalos honlapra, ám az amazon.com-on már megleshetjük.
Lothaire a halhatatlanok világának legrettegettebb és leggonoszabb vámpírjává vált az elmúlt évezred alatt. Múltjától vezérelve nem nyugszik, míg meg nem szerzi a Horda koronáját. Céljának elérését fenyegeti a sors által neki rendelt nő, arájának felbukkanása. Elizabeth Peirce egy egyszerű halandó, akinek sebezhetősége oly szembetűnő egy férfinak, akit megannyi leigázott ellenfele vére hajt. De Lothaire hamarosan rájön arája titkára. Egy csodálatos erő lakozik a törékeny emberben, egy erő, amely segítheti a férfi küldetését. Ám ahhoz, hogy ő birtokolhassa e hatalmat, el kell pusztítania a nőt. A múlt kínjai tönkretesznek-e mindent, vagy Lothaire képes lesz új életet kezdeni párjával?