Gena Showalter hírszemezgető

Remélem, mindenkihez elérkezett a két legfontosabb hír:
  1. Kane könyve, a The Darkest Craving (Legsötétebb sóvárgás) jövő nyáron érkezik
  2. Az angyalok sorozata robog tovább, s immár Koldo kötetének, a Beauty Awakened-nek (Felébresztett szépség) is megismerhettük a fülszövegét. (Fordítása az infó aloldalon megtalálható.)
Apróbb infómorzsácskák pedig az All The Fun Starts After Dark júliusi kérdezz-felelek posztjában lelhetőek. Én ezeket szemezgettem közülük:
  • A Darkest Surrender-ben említésre került, hogy főnixek hamuja képes akár életet visszaadni. Talán most, hogy Kaia képessége kiteljesedett, valamely fontos szereplőt visszahozhat az életbe?
    A főnixek erejének borzalmas ára van. Kit holtából hoz vissza a hamu, az örökké feltámasztója szolgálója lesz, és Kaia sosem tenné ezt valakivel, akit szeret. De annyit elmondhatok, hogy főnix fel fog tűnni az Angels of the Dark sorozatban, és talán Kane könyvében is.
  • Galennek lesz-e önálló könyve a Lordok között? S mivel Sienna azt mondta, tudja, hogyan hozza vissza Badent, ő is kap saját történetet?
    Jelenleg egy további Alvilág Urai kötetre van szerződésem, és az Kane könyve lesz. Semmi többet nem ígérhetek, míg hivatalossá nem válik a folytatás.
  • Tudjuk, hogy az Angel of the Dark sorozat a szárnyaik elvesztésétől megváltott angyalokra koncentrál, de végül összefonódik ez a sorozat a lordok világával?
    Nem vagyok benne biztos! Egy maréknyi Lord feltűnt a Wicked Nights-ban, William és Paris szerepel a Beauty Awakened-ben, de ezt leszámítva nem lesz túl sok átfedés. De az elképzelhető, hogy a mennyekben készülődő háború a Lordok világába is áthúzódik.
  • Mikor olvashatunk az új démonokról, gondolok itt Violára, Cameronra, Irishra és Winterre?
    Remélhetőleg Kane könyvében. Kedveltem őket, és szívesen elmerülnék az ő történetükben is.
  • Torin jövőjében ugye szerepel egy neki szánt hölgy?
    Úgy gondolom, mind közül ő az a Lord, aki leginkább megérdemli. Igen, a fejemben már létezik egy hölgy Torinnak.