Azt csiripelik a madarak (23)

  • Sherrilyn Kenyon idénre is bőven ígér szórakozást. A tervekben szerepel egy-egy folytatás a következő sorozatokhoz:
  1. Nick krónikája - Invincible / Legyőzhetetlen (március) ÚJ! Egy apró részlet elolvasható ITT.
  2. A liga - Born of Shadows / Árnyékok szülötte (április)
  3. Manga - Dark Hunters 4. (tavasz)
  4. Sötét vadászok - Retribution / Megtorlás (augusztus)
  5. Belador (október)
  6. Álomvadászok (november)
  7. Avalon - Darkness Within (?)
  • Gena Showalter Lordjaira lecsapott a japán piac. A honlap itt található. A szöveg ugyan nekem érthetelen, de akad egy jó kis videó, pár borító és karakter rajz. ÚJ! Sokan kérdezték Gena-tól, hogy angol nyelvű verzió várható-e a mangából. Sajnos a válasz: "Egyenlőre nincs tervbe véve."
  • Jeaniene Frost befejezte a hatodik Cat & Bones regényt. Jöhet Vlad és az ő Leila-jának kalandjai...is. ÚJ! Addig is a This Side of the Grave (megjelenés előtt álló 5. kötet) első két fejezete elolvasható ITT.

  • ÚJ! Kresley Cole facebookra felkerült hírét egész egyszerűen be kellett még ide szúrnom. :) Tehát, végre - előre láthatólag 2012 januárjában - sorra kerül Lothaire története is, majd azt már 100%, hogy minimum 3 további kötet fogja követni, egy újabb, sorozat a sorozatban részeként. Ugyan még nem bizonyos, de elképzelhető, hogy Regin regénye után, de még Lotharie előtt érkezik egy plusz Halhatatlanok sztori. S mindemellett arról szólt a híradás, hogy Cole belekezd egy paranormális ifjúsági sorozatba is.