2012. július 23., hétfő

Felújítás... KÉSZ!

Ki hinné, hogy immár két és fél éve bitorlom a világháló ezen kis szegletét!? Volt, amikor elsöprő lelkesedéssel vetettem magam a posztolásba, s volt hogy csöppet nyögvenyelősen sikerült kierőszakolni a gondolatokat a fejemből. De mindig imádtam az én kis kuckómat!
Azonban a bigottság és rosszindulat néhány héttel ezelőtt ha le nem is döntötte, de alaposan megtépázta a kapukat. A lendületem kissé megtört - ó, jól van hát, beismerem, a depizés mocsarában dagonyáztam napokig -, éreztem, itt az idő a megújulásra.
Három heti tervezgetés, böngészés és próbálgatás után immár azt merem mondani, elkészültem. S ugyan most meg erőt vett rajtam a nyári lustizás, azért ígérem, hamarosan hozom a legújabb beszámolókat!
Szóval remélem, a hőhullám elmúltával veletek, ugyanitt... Addig is mindenkinek jó olvasást!

9 megjegyzés:

 1. Szép lettél. :o)
  Olvastam, hogy mi történt, felejtsd el az egészet. Rosszindulatú emberek vannak és lesznek is, nem kell velük foglalkozni, koncentrálj inkább azokra, akik szeretnek hozzád jönni és örülnek annak, hogy elkezdted a blogodat. Fel a fejjel és tessék jönni a bejegyzésekkel. ;o)

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon jó lett a blogod!!! Egyetértek az előttem hozzászólóval. Nem kell senki mással foglalkozni, csak azokkal, akik szívesen olvassák a blogod. További szép nyarat!!!

  VálaszTörlés
 3. Én nem olvastam, mi történt, de a blog tényleg jó lett, pedig előtte se nem volt rossz. Hajrá Angi! Jövök én is, amikor csak tudok (nem fenyegetésnek szántam ám:)))
  üdv
  :)

  VálaszTörlés
 4. Szia Angi!
  Hírtelen azt se tudtam jó helyen járok de aztán rájöttem jó helyen vagyok, gratulálok szuper lett az oldal. te meg ne szomorkogy csak így tovább:)
  Csok Éva

  VálaszTörlés
 5. Tetsziiiiiiiiiiiiik. Olyan Angis! :)

  VálaszTörlés
 6. Igazán örülök, hogy nektek is tetszik az új külalak. :)

  VálaszTörlés
 7. De jó ide bejönni !!!!!
  Gratulálok, nagyon szépen megtervezett felület!!!
  Élvezet a szemnek, nem csak a sok jó olvasnivaló miatt !!!

  VálaszTörlés
 8. Szép:) olyan Elfújta a szeles:)

  VálaszTörlés
 9. Istenem nagyon szép lett az oldalad!
  Gratulálok hozzá!

  VálaszTörlés

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top