Alexa Riley: Paying Daddy's Debt



amazon goodreads webpage
Ash Carpenter képzeletében az iskolás lányok nagyon mások voltak, míg meg nem pillantotta őt. A lányt, aki ronda, hosszú szoknyát visel, az alakját bő pulóverek mögé rejti, a haját pedig folyton borzas kontyba fogja fel. A lányt, akinek a tornacipője régimódi és elnyűtt, és akinek még a harisnyáján is lefutott egy szem. Ám mindezek s a majd az egész arcát eltakaró vastag keretes szemüveg dacára a férfi pillantása megakadt azokon a gyönyörű kék szemeken, amely mintha a lelkébe látnának.
A lány minden tanítási napon elsétált az irodája előtt, s ő mind jobban és jobban vágyakozott utána. Míg végül bele nem fáradt a várakozásba, és úgy nem döntött, ideje megszereznie, aki után oly nagyon sóvárog. Vele kell lennie, nem lehet másként. Ha kell, apjának adóssága fejében követeli magának a lányt.

Paying Daddy's Debt egy amolyan smut tündérmese, ahol a rendkívül birtokló hajlamú üzletember álruhájába bújt herceg, aki nem fehér lovon, hanem fekete limuzinon érkezik, megmenti a szegény, ártatlan, s természetesen gyönyörűséges leányzót az ő kóros mértékben szerencsejátékos apukájától. S nagyjából ennyi ez, egy rögtön a lényegre térő, minden észérvet a sutba dobó insta-szenvedély sztori. Hogy őszinte legyek, Ash akár hátborzongató is lehet a nagy Jasmine mániájával, a történet pedig tényleg szemünket forgatósan valószínűtlen…
De ugyan már, ez egy Alexa Riley mini novella! Intenzív, íncsiklandóan mocskos kényeztetés meghintve olyan édes mondatokkal, mint hogy „Minden napom olyan, mintha sötétség venne körül… míg meg nem pillanatalak… s el nem önt a béke érzése.” Szóval én azt mondom, ha habkönnyű, nulla drámával terhelt, sok-sok szenvedélyes jelenettel tarkított gyors kikapcsolódást keres az ember, ez akár jó választás is lehet. S ez a borító! Hát nem vadító?

Ajánlom: Mindenkinek, aki szerette Alexáék Untouched című novelláját.

Kedvenc idézet:
„There is only light when I have my eyes on her, otherwise my world is nothing but dark.”

♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőknek!
➤ My review on goodreads.