Alexa Riley: Branding the Virgin

Mary-Jane nem kereste a bajt, mindössze saját családot szeretett volna, s elhatározta, hogy nem vár senkire a megvalósításával. Ám egy szerencsétlen keveredés a sperma bankban tesz róla, hogy ne csak a vágyott babát kapja meg, hanem egy apukát is, akivel kénytelen lesz zöldágra vergődni.
Ty minden korábbi álmát összezúzta egy bikarodeós baleset, így már semmi mást nem akar, mint nyugalomban és magányosan élni az életét a farmján. S ez így is volt mindaddig, míg be nem toppant hozzá egy aprócska, sötét hajú hölgyemény.
Amikor kettejük útja keresztezi egymást, vajon Mary-Jane képes lesz-e bevallani a férfinak, hogy ő a gyermeke apja? S Ty vajon visszatarthatja-e a nő attól, hogy világgá szaladjon?

amazon goodreads webpage

Egy megesett szűz és egy morgós cowboy közt szövődő románc amúgy Alexa Riley módra elmesélve? Ó, édes Jézus, ide vele!
“Like the universe was making sure we found each other, one way or another.”
Be kell vallanom, elég izgatottan vártam, hogy a kezeim közé kapjam ezt a novellát, mert az alapötletet kimondottan érdekesnek tartottam. Szerintem egy sperma donor körüli kavarodás csöppet sem elképzelhetetlen a mai modern, ámde rohanó társadalmunkban. Persze tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy a Branding the Virgin aféle józan észt sutba vágós, instant szerelmi történet, tehát nem voltak túl nagy elvárásaim. Egy jól megírt és szórakoztató kikapcsolódásra vágytam. S pontosan azt is kaptam. A szerzők ismét élvezetes, ügyesen tálalt, smut fincsiséggel kényeztettek. Mindössze nem tiltakoztam volna, ha egy kissé hosszabbra sikerül a sztori, hogy többet megtudhassak Mary-Jane és Ty múltjáról, illetve úgy talán több idő jutott volna kettejük kapcsolatának kibontakozására.
Ám nem szabad elfelejtkezni róla, hogy ez a könyvecske mindössze egy kis könnyed, játékos szösszenet. Tökéletes választás, ha éppen valami cuki és szenvedélyes, kényeztető olvasmányra vágyunk, valami gyorsra és drámamentesre. De figyelmeztetek mindenkit, a könyv pont olyan eszement, mint amilyennek a fülszövege ígéri.

Ui: Légyszi-légyszi hagy kapjon a többi Jennings tesó is saját történetet! Imádnám látni, ahogy a nagyszájú Blake fülig belehabarodik valami tüzes hölgyeménybe.

Kedvenc idézet:
“The big scary ones are always the ones with marshmallow in the center. You've just got to crack them open.”
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.