Egy apró morzsányi infó J.R. Wardtól

Ma zajlott J.R. Ward idei második író-olvasó találkozóval egybekötött dedikálása, amiről azonban sajnos roppant kevés infót lehetett csupán összecsipegetni, pedig lefogadom, sokan várták izgatottan, miféle fincsiségek hangoztak majd el a The Speed Art Museum falai között.
Nos, ami a twittekből kiderült:

A Bourbon királyai sorozatot az írónő Lousville-ben töltött évei inspirálták. A harmadik kötet címe The Devil's Cut lesz. S az olvasók számíthatnak rá, hogy még többet kapnak majd Edwardból és Maxból. A kérdésre, hogy miért ugrál Warden a sorozatok között, azt válaszolta, hogy így marad számára szórakoztató az írás, illetve így tudja megőrizni az eredetiségét. Egyébként a legjobb ötletei futás közben születnek.
Természetesen akadt néhány, a Testvériséggel kapcsolatos kérdés. Többeket érdekelt például, s most itt is megerősítést kapott, hogy Assail bizony önálló könyvet fog kapni. Ward ráadásnak elmondta, hogy nagyon jó előérzete van Lassiterrel kapcsolatban.

Ui: Elképzelhető, hogy később kapunk hivatalos kivonatot, ám egyelőre ezt nem merték biztosra ígérni a szervezők. Ha befut, akkor a bejegyzés természetesen frissülni fog.