Alexa Riley: Holding His Forever



A new yorki tűzoltó, Derek Phoenix, az emberek megmentésének szentelte az életét. Miután az egyik bevetés közben elveszítette két társát, nem tudja, vajon képes lesz-e ismét visszarázódni a megszokott kerékvágásba. Amikor pedig Fia képében egy angyalra bukkan, az élete végképp a feje tetejére áll.
Fia keményen dolgozik, hogy végre befejezhesse a főiskola utolsó félévét. Ám a bérházukat felperzselő tűz minden tervét tönkreteszi, ugyanakkor az őt megmentő tűzoltóról kiderül, hogy sokkal többé válhat számára, mint azt remélni merte volna.
Amint a férfi a karjaiba zárja, soha többé nem akarja elengedni a lányt. Hisz amikor a mindenedet öleled, semmi más nem számít.

Habár ahányszor csak szeretnék elveszni valami kellemes, drámamentes és csintalan olvasmányban, mindig bizton számíthatok Alexa Riley-ra, azért vannak olyan könyveik, amelyek kicsit jobban megérintik a szívemet - ilyenek voltak például a PS... You're Mine, Curvy vagy Guarding His Obsession. Mindegyik önállóan olvasható, jó stílusban megírt, gyorsan alakuló románc, amely valahogy képes volt elérni, hogy egy rövid időre hinni tudjak az istant-szerelemben. Számomra is meglepő, de iszonyatosan élveztem ezeket a szösszeneteket.
"Suddenly all the worry and dark clouds that have been hanging over me have been lifted…"
A Holding His Forever egy újabb ilyen finomság a smut kiráynőitől, és meg kell mondanom, az eddig olvasottak közül ez lett az egyik kedvenc AR könyvem. A borító olyan elképesztően dögös, hogy első pillantásra belebolondultam. Az ajánlás pedig - "köszi azokat a vadítóan csábos naptárakat" - fergeteges. A történet egyszerre édes, szexis és kissé túlzó. Egy ültömben ledaráltam. Ráadásul legnagyobb örömömre a sztori inkább az érzelmekre koncentrál, s nem annyira csak a szenvedélyről szól. No, nem kell megijedni, azért kijut az izzó jelenetekből is. A hőst és hősnőt egyaránt megkedveltem. Tetszett, hogy mindketten erős karakterek, akiknek a szíve aranyból van. Szerintem egyszerűen tökéletesek egymás számára: nem csupán a kémia működik jól közöttük, de gyógyírt jelentenek a másik fájdalmára. Az különösen megfogott, hogy Derek számára onnantól nem létezett más nő, hogy megpillantotta Fiát. Ráadásul ahányszor csak angyalomnak szólította a lányt, az én szívem hatalmasat dobbant.
"Our love is based on our souls being connected and not being able to be apart."
Szóval mi mást mondhatnék még? Hölgyeim, légyszi-légyszi hozzatok még több ilyen nagyszerű könyvecskét!

Kedvenc mondat:
"… we should mourn them, but at some point life goes on."
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.