Borító leleplezés - Jamie McGuire: Beautiful Burn

Január utolsó napján jelenik meg angol nyelven Jamie McGuire nagy sikerű Maddox testvérek sorozatának negyedik, s egyben utolsó része Beautiful Burn címmel. A könyv önálló regény, amely az egyik iker, Tyler történetét meséli el.



Várható megjelenés: 2016.01.31.
amazon goodreads
A szerző honlapja
A fősikoláról frissen kikerült Ellison Edson a gödör legaljára került. Mialatt családja coloradói nyaralójában húzza meg magát szülei végre felfigyelnek furcsa viselkedésére - ha nem is úgy, ahogyan azt a lány remélte. A mindig biztosnak tartott milliós örökségből kitagadják, és Ellie-nek magáról kell gondoskodnia. A lejtőn megállíthatatlanul csúszva lefelé pedig olyan hibát követ el, amit nem tud meg nem történtté tenni.

Ahogy ikertestvére, úgy Tyler Maddox is a Hegyi Nagyágyúk tagja, s mint ilyen, a frontvonalban veszi fel a harcot az erdőtüzek ellen. Az ezzel járó nomád életvitel pedig megkönnyíti az arrogáns és elbűvölő Tyler számára, hogy kapcsolatait egyetlen éjszakára korlátozza. Amikor a holtszezon egyik helyi rendezvényén összefut Ellie-vel, a lány szélsőséges viselkedése és elutasító magatartása rögtön felkelti az érdeklődését. Ám ahogy mélyülnek az érzései, Tylernek rá kell jönnie, hogy az általa szeretett nőt megbénító belső démonokkal is szembe kell néznie.