Elle Kennedy & Sarina Bowen: Marad


Hailey Taylor Emery sejti, hogy a kedvenc ügyfele az Apportnál – ahol névtelenek maradhatnak a felhasználók – nem más, mint a jéghokisztár Matt Eriksson.
Noha tiltja a szabályzat, hogy megnézze az ügyfélprofilját, Hailey 95%-ig biztos benne, hogy mindennap azzal a pasival chatel, akire világéletében rá volt kattanva. És közben minden kérését teljesíti. A nemrégiben történt szakítása után Hailey tökéletesen megelégszik egy kis ártalmatlan netes flörtöléssel… amíg találkoznia nem kell az ügyfelével. Szemtől szemben. Teljes pánik!
Matt Erikssonnak nem újdonság a szívfájdalom. Még mindig nincs túl azon, hogy tönkrement a házassága, ráadásul rossz az egyetlen srácnak lenni a csapatban, aki tudja az igazat, hogy a jéghoki és a hosszú távú kapcsolat együtt nem működik. Alig látja a gyerekeit, az exe pedig megőrjíti. Az egyetlen ember az életében, aki mintha megértené, nem hajlandó felfedni előtte a szép arcát.
De nincs semmi, amit két negyedik sorba szóló hokimeccsjegy ne tudna orvosolni. Hailey nem tud ellenállni az ajánlatnak. Matt nem tud ellenállni Hailey-nek. Jó hír, hogy nem is kell neki. Csókkamerát beizzítani!

moly goodreadsbeleolvasówebshop

Sorozat: PNC 2.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789635975617
344 oldal


Sarina Bowen és Elle Kennedy könyvei még borongósabb napjaimon is képesek jobb kedvre deríteni. Így történt ez a Stay - Marad esetén is, amely tökéletesnek bizonyult arra, hogy kiszakítson a nyűgös valóságból.
Azt hiszem, akár ki is jelenthetem: ez a szerző páros sosem okoz nekem csalódást. Bár a jégkorong iránti őszinte rajongásuk és a vicces párbeszédek örök elemek a regényeikben, vitathatatlan, hogy románc terén igyekeznek mindig valami újjal előrukkolni. Ezúttal épp egy lassan szárba szökkenő, második-esély-a-boldogságra típusú love storyt álmodtak a lapokra. A történet egészen egyszerű, a cselekmény fordulatai néhol előre sejthetőek, ugyanakkor a humoros, gördülékeny stílus, no meg a kimondottan valóságosnak érződő karakterek elérték, hogy kellemes élménnyé váljon a kötet. Voltaképp elejétől a végéig imádtam az egészet úgy, ahogy volt.
“Az élet viszont nemcsak olyan változásokat hoz, amiket mi választunk.”
S hogy is ne tettem volna, hiszen Matt és Hailey az egyik legkedvelhetőbb főszereplő páros, akikkel csak találkoztam eddigi olvasmányaimban. A pasi végtelenül türelmes és megértő, csak úgy olvadoztam tőle. A nő pedig szintúgy elképesztően jól eltalált karakter a maga két lábbal a földön állok, ámde, ha szembe találom magam a kedvenc sztársportolómmal, totális lükeként vagyok képes viselkedni módján. Ráadásul tökéletesek egymásnak. Közel azonos korúak, mindketten sikeres karrierrel büszkélkedhetnek, s mindketten nemrégiben estek túl a válásukon. Persze így egyiküknek és másikuknak is megvan a maga kis kapcsolati gondok csomagocskája, ám legnagyobb örömömre józan belátással kezelték életük hirtelen változását. S bár érezhetően szereztek sérüléseket, begyűjtöttek egy jó adag bizonytalanságot és kétséget, úgy éreztem, mindezt hihetően és elfogadhatóan tálalták a szerzők. S talán pont ezért, a nyűglődés messze nem volt vészes, s ami dráma adódott, az sem volt túlspilázva. S ha már itt tartunk, szeretném kiemelni, mennyire tetszett, hogy egyik fél exét sem állították úgy be, mintha maga lenne az ördög reinkarnációja. Persze, akadtak gondok, de nem egyikük sem volt kegyetlen vagy igazán rosszindulatú.
“Azok a legjobb dolgok az életben, amikre nem számít az ember”
Szóval a Stay - Marad egy amolyan kellemes, könnyed kikapcsolódás, amiben csodásan keverednek az édesen romantikus, tüzesen szenvedélyes és kacagtatóan jópofa pillanatok. Tényleg csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, adjon esélyt ennek a könyvnek, még inkább a sorozatnak, mert nagyszerűen fog szórakozni.

12.09. - Sorok között
12.11. - Hagyjatok, olvasok (e)
12.13. - Angelika blogja
12.15. - Hagyjatok, olvasok

Nyereményjáték:

Egyre több önálló regény jelenik meg Elle Kennedytől és Sarina Bowentől a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A mostani játékunk során ezen kötetekből találtok idézeteket, a feladatotok pedig, hogy kitaláljátok a könyv címét, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
“A suli bármelyik csaja a fél karját odaadná, hogy korrepetálhasson, erre ez? Úgy menekül előlem, mintha arra kértem volna, hogy közösen áldozzunk fel egy döglött macskát a sátánnak.”