FB videó J. R. Warddal - 2022.04.05.

Április 5-én megjelent a soron következő Fekete Tőr Testvériség regény, szám szerint a 20. nagy kötet. Ennek alkalmából pedig az elmúlt pár évhez hasonlóan J.R. Ward tartott egy bő egy órás élő fb bejelentkezést. Szokás szerint a videóban akadtak 'zavarok', például az írónő ásítozása vagy a kutyusának több percnyi játék csipogtatása. Ám természetesen a főszerep az ezúttal spoiler mentes információ morzsáké volt.

✤ A következő keménykötetes kötet a korában beharangozottak szerint Lassiteré, akinek párjával pl a Lover Arisen lapjain is találkozhattunk. A borító leleplezése a szombaton megrendezett találkozón lesz, de a bejelentést pillanatait a facebook oldalra is feltöltik majd rövid időn belül.
✤ Eddie és Adrian végre visszatérnek Lassiter történetében.
✤ Július 19-én egy előzmény hangoskönyvvel bővül a sorozat kiegészítő részlege. A kb 5 órás anyag címe Darius, s ennek megfelelően Darius és Beth édesanyjának kapcsolatáról fog szólni. A fülszöveg itt olvasható.
✤ Esetleg egy másik ráadás történetben megismerhetjük Butch apját is.
✤ Szeptember 20-én jelenik meg Kane története, a 3. Prison Camp kötetben, amely a The Viper címet kapta. Ebben a sorozatban még egy további könyv várható.
✤ November 29-én érkezik a 2. Wolven kötet Forever címmel. Ehhez a spin-off sorozathoz szintén még egy darab érkezik még, annak a címe Mine lesz.
✤ Egy nézői kérdés kapcsán az írónő eljátszott a gondolattal, hogy a Prison Camp lezárása után esetleg ismét visszatérhetne a kiképzésben résztvevő fiatalok (Legacy) történeteihez. Ám aztán 'eszébe jutott', hogy mivel a fősorozatban Lassiter kötete után jön az idő ugrás, feltehetően a Testvériség tagjainak gyerekeivel lesz elfoglalva. Amiről aztán beugrott neki, hogy ideje tenni valamit az Aghony helyzettel.
✤ Később felvetődött a sorozat lezárása. De nem kell aggódni, még legalább 6-7 nagy regény tervben van, amelyekben a felnövekvő nemzedék szerelembe esése mellett természetesen a nagy kedvenceket is mind viszontláthatjuk majd.
✤ Ismét előkerült az ötlet, hogy talán találkozhatunk A fiú történe főszereplőinek gyermekeivel.
✤ Elkészült a Testvériség lakhelyének földszinti alaprajza, amelyet hamarosan közzétesznek az írónő honlapján, mert most egyelőre csak a dedikált példányt rendelők kukkanthatták még meg. Később Warden szeretné papírra vetni az emelet, a kiképző központ, illetve Butch & V otthonának alaprajzát is.
✤ Jövőre egy, a Testvériséghez nem köthető könyvvel is fog jelentkezni J.R. Ward, azaz eléggé elfoglalt, ezért a havi hírlevelek egy ideig szünetelnek. Talán ősszel már kaphatunk újabb szösszenetet az email fiókunkba.