Hírmorzsák J.R. Ward író-olvasó találkozójáról

Immár hagyomány, hogy a friss Fekete Tőr Testvériség kötet megjelenését követően J.R. Ward író olvasó találkozóval egybekötött dedikálást tart. A helyszín ismét a Cincinnati beli Millenium Hotel második emeleti bálterme volt, ahol szék ismét nem maradt üresen. A legnagyobb bejelentés természetesen megint a következő rész címének és főszereplőinek bejelentése volt.

A 2019 tavaszán érkező 17. Fekete Tőr Testvériség regény középpontjában Muhrder áll majd. A címe pedig The Savior (A megmentő) lesz.

Persze számos kisebb-nagyobb információmorzsa is elhangzott, ám vigyázat, ezek között szép számmal előfordulhatnak SPOILERek.

Muhrder párját, aki egyben a megmentője is lesz (lásd a címet), még nem ismerjük. Biztosan nem a félvér Jo Early, hiszen az ő párjának Sint szánja a szerző. Kettejük sztorijára hamarosan sor kerülhet, mert a történet máris alakulgat, ráadásul nagyon bírja az írónő, hogy Sin olyan kis perverz.
✥ Muhrder és JM között erdőtűzzel vetekedő feszültségre lehet számítani... nincs mit szépíteni, JM ki lesz akadva.
John Matthew hivatalosan is a Testvériség tagjai közé kerül.
✥ A koporsók rejtélye nem oldódik meg a következő regényben, ellenben színre lép az első Wolfen, és fény derül Devina szerepére.

Throe még jó néhány húzós helyzetet fog generálni.
✥ Az a bizonyos elpusztíthatatlan könyv akár egy portál is lehet.
✥ Elképzelhető, hogy Lash-t hamarosan viszontlátjuk még. A prófécia szerint Dhestroyer az utolsó alantast is el fogja pusztítani, és akkor biztos, hogy Lash talál valami módot arra, hogy visszatérjen. Ő és Devina lehetne a legelmebetegebb páros az írónő szerint.
✥ Lehet esély arra, hogy ha Boo képében az Őrző követtte az eseményeket, az Omega is tett hasonlót? A válasz: majd kiderül. Illetve egy ponton elhintette Ward, hogy az Őrző már nincs Boo testében, s ezzel egy időben emlékeztetett mindenkit, hogy Wrath még tartozik egy szívességgel az Őrzőnek.
✥ Az Omega ereje egyre fogyatkozik Butch miatt, de a végső kimenetelt egyelőre homály fedi, ám elképzelhetőnek tartja, hogy Luchasnak is szerepet játszik majd a dolgokban.
Nalla rémálmaiban Throe-t és a lehetséges jövőt látja, akár egy Kiválasztott.
✥ Titok még, hogy lesz-e jelentősége, hogy Amalya nem válaszolt sem V, sem Jane hívására. Talán csak nem mérges valami miatt? Esetleg ő adta a könyvet Throe kezébe avagy ő volt a jósnő? A válasz ismét csak a szokásos, majd meglátjuk volt.

✥ A Legacy történeteket szeretné beilleszteni a FTT világba az írónő, így változhat a megszokott megjelentetési ütem. Valószínűleg évi egy könyv és egy találkozó lesz a jövőben, mert úgy gondolja, nagyon megterheli most az olvasók pénztárcáját. Ezt az okot hozta fel akkor is, amikor arról kérdezték, lesz-e még Beavatás jellegű kötet.
✥ A helyszín továbbra is Caldwell marad.
✥ Az árnyékok és manipulátorok segítenek a Testvériségnek, ha a helyzet úgy kívánja majd. Akár akkor is, ha a vámpír világ lelepleződik az emberek előtt. Warden egyébként úgy érzi, hogy Rehvnek többet kellene szerepelnie a jövőben. Még álmodott is vele néhány napja.
✥ Az idővonal lassan elérkezik ahhoz a részhez, ahol megszületik Aggie.
Manny-nek nem kell aggódnia a vámpírrá vállás és az öregedés miatt Payne-nek köszönhetően, még ha a jó doktor ezzel így konkrétan nincs is tisztában.
✥ J.R. Ward nagyon szeretné megmutatni Jose-nak, hogy Butch-al minden rendben.

Lassiter könyvére van esély, node ki lenne képes elviselni az angyalt, akinek lassan amúgy elő kell állni a farbával. A közte és V közötti feszültség okairól leginkább csak akkor tudhatunk meg részleteket, ha végre sor kerül majd az angyal regényére. Valaki felvetett, hogy ha az Őrző visszatérne, és ő lenne Lassiter párja, akkor mondhatná V-nek, hogy 'Na ki az apucid?'.
✥ Jó lenne V és Payne kapcsolatát bemutatni, mondta a szerző, de nagyon nehéz ennyi kapcsolatot ábrázolni egyszerre ugyanakkor a könyveket elfogadható hosszúságunak megtartani.
Z és Bella életéből most épp nincs tervben A Királyhoz vagy a Beasthez hasonló regény, esetleg csak egy e-könyvnyi novella.
Trez és Selena története nincs lezárva, egyelőre nem is lesz, de egyszer még visszatalálnak egymáshoz.
✥ Amikor az egyik résztvevő Assail unokatestvéreiről kérdezett, az írónő előbb elmondta, mennyire kedveli őket, majd felvetette, vajon mit szólnának az olvasók, ha az ikrek egy nő mellett kötnének ki.
✥ Minden évben felteszi valaki a kérdést, kiderül-e, hogy John voltaképp Darius. Eddig mindig az volt a válasz, hogy nem. Most viszont Ward az asszisztensek elől az asztal alá bújva suttogta, hogy nem biztos benne, elvégre Lassiter mindent tud, és neki aztán jó nagy a szája.
Blay Testvérek közé iktatására szintén rákérdeztek. Ezúttal az hangzott el, talán más lesz az ő útja. Viszont Xhex és Payne helye közöttük lesz majd egyszer.
✥ A Legacy történetekben említett háztulajdonos unokája még fontosabb szereplővé is vállhat.
Giselle visszatértére a válasz: olvassatok, csakúgy mint arra az érdeklődésre, mikor láthatjuk viszont Eddie és Adrian karakterét.

✥ Tervben vannak a Dearest Ivie-hoz hasonló novellák. Akad olyan karakter, akit máris kedvel Warden, de mi még nem hallottunk róla.
Silas bátyja még fel fog tűnni a jövőben.
✥ Ivie valószínűleg azonnal kezdhetne a klinikán, mint nővér. Viszont elképzelhetetlennek érzi, hogy Manny és Butch apja náluk legyen orvos, mivel van egy olyan érzése, hogy nem épp jó fej a pasas.
Sola nagymamája talán már sejti, hogy mifélék Assail és az unokatestvérei. Ám mivel okos nő, képes elfogadni őket így is.

✥ Az írónő számára leginkább Peter Steele testesíti meg azt, amilyennek Wratht elképzelte.

✥ Az NBC egyelőre nem lépett tovább A bourbon királyai sorozat ügyében.


A hírek és fotók Under the Covers, Amy, Betsy D és who twitterjéről származnak.
A hivatalos összefoglaló ITT olvasható.

Ízelítő a teremben játszott playlistből: