J. Kenner: Heated - Őrült vágy


molygoodreads
{ Szerzői honlap }

"Több eszem volt, minthogy kockáztassam a szívemet. De a vad szenvedélynek nagy ára van."

Úgy nőttem fel, hogy hittem abban, hogy létezik jó és rossz, helyes és helytelen, fekete és fehér. Több eszem volt, minthogy megbízzak az emberekben. Aztán megismertem Tyler Sharpot.
A merész, elbűvölő és veszélyesen szexi Tyler Sharp mindig megszerzi, amit akar. De mosolya elbűvölő lehet, ügyei komorak, ambíciói könyörtelenek. Azt gondoltam, én vagyok az egyetlen olyan nő, aki elég erős, hogy ellenálljon neki, de az egymás iránti vágyunk túlságosan sürgető volt ahhoz, hogy letagadjuk.
Egy tekintet kellett, és máris bajban voltam. Egy érintés és lépre csalt. Egy éjszaka, és az övé lettem.
És most, hogy beleszerettem, nincs visszaút.

Kiadó: Athenaeum
Fordító: Szilágyiné Márton Andrea
ISBN: 9789632934051
352 oldal, kartonált

Sorozat: Vágy 2.
Ki? Sloane Watson & Tyler Sharpe
Hol? Chicago
Mikor? két hét

Műfaj: erotika
Elbeszélés módja: E/1, múlt idejű, Sloane nézőpontú
Érzékiség: erősen fülledt
Lezárás: boldog
„Én talán a csábítást eszközként használtam, Tyler Sharp azonban fegyverként…”
A tinédzser koruk óta jóbarát Evan, Tyler és Cole – a Lovagok – kemény, titokzatos és szexis chicagói üzletemberek, akik ha érdekük úgy kívánja, nem félnek átlépni a törvény és bűn közti határvonalat. Hogy mi történik, amikor egyikük egy kíváncsi rendőrnővel gabalyodik össze, az a Vágy trilógia második darabjából derül ki.
„… az élet kevés élvezeteinek egyike az, amikor megadjuk magunkat a csábításnak.”
Úgy érzem, ezúttal a főszereplők közti dinamika teljesen más, mint a sorozat első részének központi alakjai - Evan és Angie - között volt. Sloane-t és Tylert nem kötötte össze a múlt vagy ismerősök, megismerkedésükkor idegenek voltak egymás számára, ráadásul mindkettejüknek komoly problémájuk akadt a bizalommal és megvoltak a maguk titkai. Mégis, a vonzalom és vágy egy perc alatt fellobbant közöttük, s csakhamar engedtek a lángoló szenvedélynek. Kapcsolatuk hálószobán belül s kívül egyaránt roppant sebesen és elképesztően intenzíven alakult.
„- Olyan gyorsan haladunk.
- Nem – mondta halkan. – Csak a saját tempónkban.”
A cselekmény mindössze néhány napot ölel fel, háttér gyanánt pedig a szeles város utcái és éjszakai élete szolgál. A történet mindvégig karakterközpontú és erősen erotikus, néhol talán enyhén frivol és provokatív felhanggal. Az írónő tagadhatatlanul instant szerelmet tálal elénk méghozzá jól nyakon öntve részletes testiséggel, de a stílus, ahogyan mindezt teszi, fogyaszthatóvá teszi a dolgot. A szöveg az itt-ott előforduló ismétlődő fordulatok ellenére olvastatja magát, érzékien szórakoztató, s szerencsére a sztori apropóját biztosító nyomozási szál teret enged némi jellemárnyékolásnak is. Igazán kár, hogy a konfliktusok megoldása, s voltaképp a könyv lezárása kissé elsietett lett.
„Lehet, hogy ez a búcsú (…) de ez még nem a vég.”
Mindent összevetve, azt hiszem, a regény könnyed, igazán erotikus kikapcsolódást kereső olvasóknak nyugodt szívvel ajánlható. Mi több, azoknak sem kell aggódniuk, akik esetleg nem olvasták a széria előző kötetét, hiszen az Őrült vágy önállóan is megállja a helyét, és happy enddel zárul.

{ Kedvenc idézetek }

„… a legártatlanabb külső mögött is rejtőzhet szörnyeteg.”
„Az igazságszolgáltatás nem mindig jár kéz a kézben a törvénnyel.”
„… ha az ember szerelmes lesz, neki harangoztak. Szóval akár ki is élvezheti a dolgot.”

{ A regényben említett dalok }

{ A sorozat }

A Vágy trilógia darabjai:

1. Wanted - Kínzó vágy
Angelina Hayden Raine & Evan Black
2. Heated - Őrült vágy
Sloane Watson & Tyler Sharpe
3. Ignited - Izzó vágy
Katrina Laron & Cole August


02.19. - Angelika blogja
02.21. - Insane Life
02.23. - CBooks

Nyereményjáték:
Regényünk főhősnője egy eltűnt lány után nyomoz, így arra gondoltunk, a ti feladatotok is legyen hasonló: Minden állomáson egy ismert könyv alapján készült film fontos szereplőjének álcázott képét találjátok, s nektek annyi a dolgotok, hogy megleljétek, majd megírjátok, melyik filmből/könyvből bújt el.
(Figyelem! A film és könyv címe egyaránt helyes megoldás. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre válaszolni az értesítő emailre.)

A festmény James Archer munkája.

a Rafflecopter giveaway