Nathan Kampről röviden

Gondolom jó pár olvasónak semmit nem mond ez a név, pedig egyike a legfoglalkoztatottabb romantikus regény borító modelleknek. Rendben, az általa díszített címlapok száma meg sem közelíti az ezen a téren királynak számító John DeSalvos 1500-nál is több 'szereplését', de azért rengeteg könyv fedeléről ő köszön vissza az amerikai és angol vásárlókra.



Sőt, mi is találkozhattunk már róla mintázott regényelővel. Hogy hol? Érdemes alaposan szemügyre venni pl: Kinley MacGregor: Álmaim kalóza vagy Stephanie Laurens: Titkos szeretők esetleg Kresley Cole: Vámpírszerető külsejét. Nos, ő lenne az! Érdemes az archoz nevet is társítani, igaz?
Amellett, hogy vadítóan szexisen tud kinézni, mit érdemes még tudni róla? New Yorkban él; a Kim Dawson ügynökség képviseli; van egy öccse, és egy húga; imádja a feleségét; kedvenc sportja a kosárlabda; szenvedélyesen szeret enni... Á, ha már ezt említjük, akkor érdemes ellátogatni az 5 kis videót és pár receptet tartogató Lives To Eat weblapra.
Az alábbi videókból az elsőben ezt népszerűsíti a modell, a második pedig egy 'Hogyan készülnek a könyv borítók' pár perces összeállítás.


Zárásképp egy kis részlet Michelle Buonfiglio, a Romance B(u)y the book oldal szerkesztője által Nathannel készített 2006-os interjúból:

"- Tudod hány borítón szerepelsz?
- Kb 400-nál tartok.
- Olvastál valaha egyet is ezek közül a könyvek közül?
- Nagyon sok címlap illusztrátorral jóban vagyok és egyikőjük ideadott egyet. A címe: Gypsy Lover volt.
- Azon Te voltál? Az egy csodálatos könyv Edith Laytontól.
- Érdekes volt. Egy részét a feleségemmel, Elizabeth-tel olvastam. És tudod mit? Őszintén szólva fogalmam sem volt róla, hogy ezek ilyen izgatóak. Amikor olvastam, igazán meglepett."