Azt csiripelik a madarak (5)

Újabb paranormális röppencs hírek következnek, mert akad, ami mellett nem lehet szó és persze képlinkelés nélkül elmenni.

Kezdjük idehazai paranormális irodalmi hírekkel (hú, ez milyen komolyan hangzik):

Az Ulpius a napokban két újabb idei megjelenésének borítóját tette fel a honlapjára; Sherrilyn Kenyon 3. Dark Hunter regényét, ami a magyar keresztségben Végzetes ölelés (Night Embrace) címet kapta, valamint Jeaniene Frost Cat & Bones sorozatának szintén a harmadik részét, ami a Síri csendben (At The Grave's End) címet viselni. Előbbit májusra, utóbbit júliusra ígéri a honlap, de a dátumok nincsenek kőbe vésve, ahogyan a kiadót ismerjük.
Csak egy megjegyzés: Mostanában mintha a borító tervezők nagyon rákattantak volna a lilára, nem???

A Kelly kiadónál Karen Chance 2. - Árnyak vonzásában és az anya és lánya íróduó Castéktől Az éjszaka háza 4. - A vad megjelenése közeleg.

A Könyvmolyképző Kiadó jelenleg Bolognában a Nemzetközi Gyermekkönyv Fesztiválon tartózkodó vezetője blogján számolt be arról, hogy a június nagy durranás lesz náluk. Akkorra tervezik Cassandra Clare Csontvárosának folytatását, a City of Ashest, Libba Braytől a 3. könyvet, The Sweet Far Thing-et, plusz a két 'Ever' folytatását, a Shadowlandet és a Hourglasst. Ó és még ki nem felejtem, a Linger Maggie Stiefwatertől májusban érkezik a tervek szerint.

Az Agave pedig bezengte, hogy április 8-ára Rachel Caine: Az üvegház (Morganville vámpírok) megjelenés tervez.


Külföldi vizekre evezve:

Sherrilyn Kenyon Dark Hunter spin off sorozatának, Nick krónikájának kezdő regényén dolgoztak kicsit külalakilag. Jelenleg így néz ki a borítóterv.
Valamint elkészült az Ashton-Drake baba tervező csapat a kimondottan gyűjtőknek szánt Acheron (tagyóval, napszemcsivel, hosszú kabátban) és Simi (barbeque szószos üveggel, koporsó alakú táskával, szarvakkal és levehető szárnyakkal) babákkal, amelyek röpke 150 dollárba (ilyenem sem lesz) kerülnek, és már elő is rendelhetőek.

Gena Showalternél is egy új borító a hírjelenség. Ugyan nem a magyarul is ismerős LOTU szériához, hanem az Alien Huntress sorozatba tartozik, de wow, megér pár pillantást.

Ó, és Lara Adrian laptopja rakoncántlankodott ma. Tudom, írtó fontos hír. De nekem ebben az tetszik, hogy ilyen apró kommenttel, mint "Could my laptop possibly be any slower? Nope, don't think so." (Lehetne a laptopom még ennél is lassabb? Nem, nem hinném.) sokkal emberközelibb számomra egy- egy írónő. A twitter és az internet csodája. =)