Gena Showalter - The Darkest Angel


A Heart Of Darkness című kötetben közreadott alig 130 oldalas novella ugyan nem illeszkedik igazán szigorúan véve a Lord Of Underworld sorozat főcsapásához, de kár lett volna kihagyni. Részben mert kedves epilógus Sabin és Gwen szerelméhez, ahogyan ebben a történetben éppen a menyegzőjükre készülnek, illetve jó előjáték a nyáron megjelenő The Darkest Passion-höz, amiben Aeron az itt még csak mellékszerephez jutó Oliviával fog összegabalyodni.

Főszereplőink az előző regényben megismert Bianca, Gwendolyn egyik iker hárpia lánytestvére valamint egy elit angyal harcos, akinek a rossz útra tévedt démonok kivégzése a fő feladata. Mit tesz egy angyal, ha nem képes kiverni a fejéből egy nem éppen a szende ártatlanság mintaképét megtestesítő hárpiát az agyából? Elrabolja, hogy mennyei felhőcskéjén megpróbálja leszoktatni a rosszalkodásról. S mit tesz erre egy igazi hárpia? Természetesen megtesz mindent, hogy elcsábítsa az elbűvölően bűnszexis harcost.
Aranyos, néhol igazán humoros szösszenet, ami nem hogy csökkentené a következő regény várásának kínjait, sokkal inkább fokozza az ember lányának kíváncsiságát... Mikor lesz június???

2010/30.