Borító leleplezés - Jessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka

„Egy rózsákkal és napsütéssel teli, tökéletes világban együtt lennénk, de ezt az itteni világot széthullott otthonok, részeg apák és könnyen megfutamodó anyák töltik meg.” 
Ilyen prológussal indul Jessica Sorensen barátokból lett szerelmesekről szóló, sikeres new adult sorozatának első kötete...



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633995310
264 oldal, kartonált
Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.

Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.

webshop moly goodreads

Kedvenc idézet:

„... örökre az életemben akarom (...) Provokál, piszkál, kiakaszt, de nem cserélném el semmiért.”

A sorozatról:

+ The Prelude of Ella and Micha
Egy évvel az Ella és Micha történései előtt játszódó novella, amelyben több visszaemlékezés is helyet kapott.
1. The Secret of Ella and Micha
Ella és Micha egymásra találása
2. The Forever of Ella and Micha
Egy regény arról, hogy birkózik meg Ella és Micha a távkapcsolattal.
3. The Temptation of Lila and Ethan
Ella kollégiumi szobatársa, Lila Summers és Micha legjobb haverja, Ethan Gregory története.
4. The Ever After of Ella and Micha
Karácsony, esküvő és egy nem túl kellemes emlékeztető a múltra.
+ Lila and Ethan: Forever and Always
Lila és Ethan közös road tripjének története egy novellában elmesélve.
+ Ella and Micha: Infinitely and Always
Novella az öt év házasság utáni időkről...

A Titok sorozathoz tartozik egy négy kötetes spin off széria is, az Unraveling You, amely Lyric Scott, Ella és Micha lánya valamint Ayden Gregory, Lila és Ethan fia egymásra találásáról szól.

A szerzőről:

Jessica Sorensen a New York Times és USA Today sikerlistás szerzője. Legnagyobb sikereit new adult sorozatai - Callie és Kayden, A titok, Nova - aratták, de az írónő több ijfúsági fantasy szériát is jegyez. Hatalmas zenerajongó, ezért nem csupán alkotás közben merül el kedvenc számaiban, de néhányat mindig belecsempész a történeteibe is.
Férjével és három gyermekével Wyoming havas hegyei között él. Szabadidejében szíves olvas, illetve hódol másik szenvedélyének, a filmnézésnek. Lelkesen követi a Vámpírnaplók és a Modern család epizódjait, és képes akárhányszor újranézni a Büszkeség és balítéletet, a Mindenütt jót vagy épp a Másnaposokat.