Borító leleplezés - Jessica Park: Left Drowning – Lélegezz velem!

„A túlélőknek ajánlom ezt a könyvet. Semmi sincs veszve. Tudtok még szeretni, és szerethetnek benneteket, hiába érzitek most úgy, hogy végtelenül kegyetlen ez a világ. Még ha fuldokoltok, és magatok alatt vagytok is, sosem lesz késő, hogy belekapaszkodjatok valakibe, aki majd újra megtanít lélegezni.” 
Ezzel az ajánlással indul Jessica Park fájdalmas veszteségről, túlélésről, gyógyulásról, barátságról, családi kötelékről és szerelemről szóló, new adult sorozatának első kötete...



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Komáromy Rudolf
ISBN: 9789633993675
440 oldal, kartonált
Szülei halála után Blythe McGuire-t mélybe húzza a gyász, alig bír a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen utolsó évén igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás belerántja a lányt valamibe, amire egyáltalán nem számított: tagadhatatlan vonzalmat érez a sötét hajú végzős, Chris Shepherd iránt, akinek múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától. Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni a gyönyörhöz és önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Christ még mindig nyomasztja családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen, aki megóvhatja őt a vízbe fúlástól

moly moly goodreads

Részlet:

„– Fulladoztál.
Újra bólintok.
– És még most is vergődsz, hogy levegőhöz juss.
Igaz. Szüntelenül azért küzdök, hogy a felszín közelében maradjak. Épp csak annyi a levegőm, hogy ne merüljek végleg víz alá, de ahhoz nem elég, hogy boldoguljak.
– Hát tessék. Lélegezz! Csak lélegezz! – tekeri föl a hangerőt, és megsimogatja a fejemet.
Szeretném elmondani neki, hogy az elmúlt négy év fájdalma következményekkel járt, és nem biztos, hogy tudok önállóan lélegezni.
– Tiéd az itt és most – győzköd Chris. – Tiéd a jövő. Bánj el a múlttal, hogy ne kelljen többé hátrafelé nézned. Ez csak fájdalom.
Mélyet sóhajtok, és megint ránézek.
– Ez csak fájdalom – ismétlem.
– Az. –A fülem mögé tűri a hajamat, és elakad a lélegzetem, elönt a forróság. Chris érintése semmihez sem hasonlítható, amit valaha is éreztem, saját gyötrelmem az érintése hevességével kombinálva összezavarja az agyamat. – Igen, az, Blythe.
– Csak lélegezzek? – bököm ki nevetve.
– Nagyjából.
– Te azt tetted?
– Igen. Kirángattam magam a pokolból. Elbántam vele, és továbbléptem. Te is továbbléphetsz.
Nincs az az isten, hogy leállítsam magam. Elkapom a pólója elejét, és magamhoz rántom, hogy az ajkunk majdnem összeér.”

A szerzőről:

Jessica Park neve a Szeretni bolondulásig és Titkolni bolondulásig című könyvek kapcsán már a magyar olvasóknak is ismerősen cseng.
Az írónő Boston környékén nőtt fel, és később a minnesotai St. Paulban található Macalester Főiskolán szerzett diplomát. Miután megelégelte a fagyos északi időjárást, New Hampshire-be költözött. Ma is ott él férjével, két kutyájával és önző macskájával. Szabadidejében imád a facebookon lógni és édes kávé különlegességekkel kényezteti magát.
Angolul idén augusztusban jelent meg legújabb regénye, a Restless Waters, amely a Lélegezz velem lapjain bemutatkozó Sabin története.