Tiffany Reisz: Michael's Wings

Griffin feltette a kérdést - igen, azt a bizonyos kérdést - és Michael még nem áll készen a válaszra. Elrepül hát New Orleansbe, hogy találkozzon bizalmasával és időnkénti Domjával, Nora úrnővel. Vajon egy sütivel és náspángolással fűszerezett hétvége segít kibogozni az érzéseit?

Így veszi kezdetét a Michael's Wings, az Eredendő bűnösök szériát kiegészítő kötet címadó novellája.

amazongoodreads beleolvasó webpage

A Michael's Wings a nagyszerű Eredendő bűnösök sorozathoz kapcsolódó kiegészítő gyűjteményes kötet, s mint ilyen nem ajánlatos önállóan olvasni, sokkal inkább rajongói csemegeként fogyasztandó. Hét rövid történetet foglal magába, amelyekkel a címadó novellát leszámítva már ingyenes olvasnivalókként találkozhattunk a szerzőnő honlapján, ám most valamennyi kapott egy kis polírt, hogy szépen egybekötve élvezhessük őket.
“My scars and your scars and together they're...wings.”
Kicsit tanácstalan vagyok, mit is mondhatnék Tiffany Reisz írásáról, amit már nem mondtak el sokan előttem, hiszen olyan ő, mint a szavak úrnője: mindössze néhány bekezdésre van szüksége ahhoz, hogy totálisan elvarázsoljon minket. Ugyan a Griffin in Wonderland, Gauze, The Theory of the Moment, The Couch, A Better Distraction, Christmas in Suite 37A, Michael’s Wings csupán egy szerelem töredéknyi pillanatait mutatja meg - mint az első veszekedés, az első különvállás vagy épp ama bizonyos nagy kérdés feltétele -, mégis valahogy mindent képes átadni. Ezek a rövid szösszenetek megmutatják, ahogyan egy bizonytalan fiatalember egyre magabiztosabbá válik, ahogyan egy külünleges szerelem igazán megerősödik. S mi több, teszik ezt úgy, hogy tökéletesen elegyedik bennük humor, játékosság, őszinte s mély szeretet, vadító perverzió és egy csöppnyi dráma. Ráadásul Nora és Kingsley, de még Søren is feltűnik a lapokon.
“The hearts wants what the hearts wants. And Griffin’s heart wanted Mick.”
A kezdetektől oda voltam Michale és Griffin kettőséért, hogy ne imádtam volna a lehetőséget, hogy ismét bepillantást nyerhetek az életükbe. Kettejük köteléke, a közös boldogságuk mindig megmelengeti a szívemet és mosolyt csaj az arcomra. Nem hiszem, hogy valaha megunnék róluk olvasni.
Nagyjából ennyi, amit elmondhatok, mert ezt olvasni kell. Higgyétel el, olyan ez a könyv, mintha egy csodás korai - és kissé piszkos fantáziájú - karácsonyi ajándék Tiffany-tól.

Jó tudni! Griffin & Michael első együtt töltött karácsonyáról az Everything They Wanted című novella szól, amely itt olvasható.

Kedvenc idézet:
“Blessings are live in tangible form.”
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.