Kylie Scott: Deep - Tónus

Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.

Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

Mielőtt belevágtam volna az utolsó Stage Dive részbe, azon morfondíroztam, létezik-e olyan, hogy béta rocksztár karakter. Mert lássuk be, Benről, a zenekar basszusgitárosáról nem igazán ömlöttek az információk a korábbi kötetekben. Nagyjából annyit lehetett tudni róla, hogy elég nyugodt és kissé magának való természet párosul a mackósan nagy, tetovált és szakállas külsőhöz, illetve, hogy valami titkot rejteget s Lenát egy randi közepén hagyta faképnél. Ezek alapján számomra nem tűnt épp rosszfiús alfahímnek, inkább amolyan csendes állóvíznek. Ezért aztán nem is számítottam elképesztően átütő hatásra a sorozatot lezáró kötetétől. S talán jól volt ez így. Tagadhatatlanul kellemes szórakozást nyújtott a könyv, de nem ez lett a kedvencem a négy regény közül.
„… minden szerelem és minden kapcsolat egyedi…”
Persze, botorság lenne tagadni, hogy az ember lányára rá tör a kényszeres sóhajtozhatnék, amikor dögös zenészekről olvas, akik ráadásul szexisen ki vannak varrva. Ben ráadásul hosszabb, időnként felfogott hajjal is büszkélkedhet, no meg jól ápolt szakállal, amelyet meg kell mondanom roppant kreatívan vetett be, amikor felforrósodott a hangulat. *sóhaj* Attól szintén gyorsabban vert picit a szívem, hogy Liz és Ben kapcsolatába vegyült némi tiltott vibrálása, hiszen Mal óvó bátyként tekintett felesége kishúgára. Plusz gyanítom, nem én vagyok az egyetlen romantikus lelkületű leányzó, akinek csöppet megremegtek a térdei, amikor az ezekre a pasasokra olyan jellemző, vad szenvedélyről és elkötelezettségről árulkodó, túlzóan nagy gesztusok sorával találta szemben magát ebben a történetben is.
Ugyanakkor nem hunyhatok szemet afelett, hogy az írónő ezúttal sem rugaszkodott túl messzire a bevált recepttől: fellobbanó szenvedély – bimbózó kapcsolat – a férfi alaposan elbaltáz valamit – a szerelmesek útjai elválnak – majd egy teátrális szerelmi vallomás – happy end. Elismerem, működik képlet, s mivel Kylie Scott esetén élvezetes stílussal párosul a dolog, a szöveg könnyedén sodorja magával az embert. Csak épp jó lett volna, ha nem mindössze egy váratlan terhesség fordulattal fűszerezi meg a sztorit. Ahogyan azt is örömmel fogadtam volna, ha valamivel több őszinte beszélgetésen át vezetett volna az út a boldogsághoz.
Mindent összevetve azt mondanám, a Tónus lapjain egy magával ragadóan ütősre sikerült előszóban felvázolt helyzetet élvezhető történetben bontott ki a szerző, ám nagy meglepetésekre senki ne számítson.

Kedvenc idézet:
„Mondj, amit csak akarsz, tépd darabokra a lelkem, de akkor is melletted maradok.”

Zenék a könyvben:

Beethoven – IX. szimfónia - Örömóda ♪ ♫ ♬
Elvis Presley - Love Me Tender ♪ ♫ ♬
Elvis Presley - Viva Las Vegas ♪ ♫ ♬

Könyvinfók:


Kylie Scott

beleolvasó
moly
goodreads
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Császár László
ISBN: 9789634571025
344 oldal, kartonált

Műfaj: jelenkori romantika
Sorozat: Stage Dive 4.
Elbeszélés módja: E/1, múlt idejű, Liz nézőpontú

Ki? Ben Nicholson (29) & Elizabeth Rollins (21)
Hol? főként Portland, Las Vegas és New York
Mikor? október - június
Érzékiség? izzó
Szerelmi háromszög? nem
Lezárás? boldog
Önállóan olvasható? igen
11.02. - Sorok között
11.03. - Angelika blogja
11.05. - CBooks
11.07. - Insane Life
11.09. - Betonka szerint a világ
11.11. - Dreamworld
11.13. - Kristina blogja
11.15. - MFKata gondolatai
11.17. - Deszy könyvajánlója

Nyereményjáték:

Mostani játékunk nagyon egyszerű lesz: mutassátok meg, Ti hogyan képzelitek el a Tónus főhősét, Bent! A Rafflecopter dobozba mindössze a szerintetek leginkább passzoló modell/színész képének URL címét illesszétek be.
(Figyelem! A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway