Nalini Singh - Cherish Hardamazongoodreads beleolvasó webpage
Sailor Bishop előtt egyetlen cél lebeg - sikeressé tenni a kertépítő vállalkozását. Ennek szenteli minden figyelmét. Míg egyszer csak szemtől szembe, pontosabban ajaktól ajakba nem találkozik egy nővel, aki bár szende szűz módjára képes pirulni, ám ördögien képes csókolni.

Isa Rain olyan férfit szeretne, aki megbecsüli, és akivel szerető családot teremthet. Egy parkolóban csókot váltani holmi dögös kertésszel pedig nem épp a legjobb módja az igaz szerelem keresésének. Viszont egy, a sátánnal - más néven a vezérigazgatóként tevékenykedő édesanyjával - kötött alku arra kényszeríti, hogy szorosan együttműködjen azzal a bizonyos dögös kertésszel.Akinek ráadássul mindenféle piszkos dolgok járnak a fejében.

Isa egyszerre szeretne távol tartani maradni a férfitól, és rávetni magát. Persze tudja, hogy választania kell. Vagy a kiszámíthatóság és a biztonság mellett dönt, vagy mindent kockéra tesz, s csak remélheti, hogy Sailor nem töri majd össze a szívét.

Őszintén szólva nem nagyon tudtam, mit várjak ettől a regénytől, hiszen Nalini Singh nevét meghallva elsőre még mindig a paranormális romantika műfaja ugrik be nekem. De tekintve, hogy igazán szeretem az írásait, nem haboztam lecsapni a lehetőségre, hogy olvashassam a Cherish Hardot, amely a szerzőnő legújabb jelenkori románc sorozatának nyitánya. Lévén itt és most a Rock Hard főszereplője, Gabriel Bishop, öccse áll a középpontban, tekinthetünk úgy erre a könyvre, mint a Rock Kiss széria kiegészítésére, ám aggodalomra semmi ok, teljesen önálló olvasmányként szintén megállta a helyét.
Könnyed, édes és szexis sztorit kaptam. Sailor és Ísa története jól megírt, karakter központú, humorral enyhén meghintett szórakozás nyújtott. A románc ugyan picit döcögősen indult, s elsőre volt némi ista-szerelem feelingje, viszont aztán szépen kibontakozott, így összesenjében hihető és realisztikus hatást keltett bennem.
Hamar megkedveltem az elbűvölő főhőst valamint a teltebb idomú hősnőt egyarát. Mindketten két lábbal a földön álló, üdítően éretten viselkedő karakterek voltak. Ugyan a jövőjükre koncentráltak, de attól még a jelent sem féltek teljes egészében megélni. Ropant mód tetszett, ahogyan felelős felnőttek módjára kommunikáltak, s nem rettentek meg attól, hogy megdolgozzanak a kapcsolatukért, hiába gyötörte belülről őket saját múltjuk néhány nem túl szerencsés eseménye.
Meg kell mondanom, Sailor olyannyira a tökéletes főhős megtestesülése volt, hogy hipp-hopp meghódította a szívemet. Nem egyszerűen arról volt szó, hogy egy dögös, ambíciózus és keményen dolgozó srác, hanem arról, ahogyan Ísával viselkedett. Annyira türelmes és megértő volt vele, ám ugyanakkor alfa pasis jellemvonásait sem titkolta. Nem volt nyomasztóan birtokló vagy erőszakos, de a csúnya beszéd és a kéjenc játékosság nem állt messze tőle. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy itt-ott majdnem tüzet fogtak a lapok.
Még egy dologot szeretnék mindenképpen kiemelni: Imádtam, hogy a család és a barátok milyen szerves részét képezték a történetnek. Mivel mindkét főszereplőnek rendkívül fontosak voltak a szeretteik, nagyszerű családi pillanatok és vicces baráti ugatások színesítették a sztorit. Továbbá a mellékszereplők sokszínűsége miatt szintén kijár a főhajtás; akadt végtag hiányos s más vallású is közöttük. Ráadásul mind olyan rokonszenvesek voltak! Csöppet sem tiltakoznék, ha Cait & Danny között kialakulna valami, illetve majd meghalok, hogy minden részletet megtudhassak Nayna & Raj románcáról.
Szóval nem tagadom, abszolút megérte ismét bizalmat szavaznom az írónőnek.

Kedvenc idézet:
“Take a chance. Make that mistake. Even if it hurts... At least you'll have lived instead of being driven by fear.”
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.