Sherrilyn Kenyon - Infinity ízelítő... MAGYARUL!

Sokan furcsállva vonhatják fel a szemöldöküket, hogy mit jövök én állandóan ilyen lázas izgalommal valami ismeretlen Sherrilyn Kenyon sorozat új könyvével. Túl azon, hogy a saját blogján mindenki arról írogat, amiről szeretne, van ám nyomósabb érvem is. Nevezetesen ez egy olyan sorozat, ami a Dark Hunter (Sötét vadász) regényfolyam izgalmas mellékhajtása.
Ez a Nick az a bizonyos Nick. Az, akit a Night Pleasures-ben (Éjféli vad) megismerhettünk, aki a későbbi kötetekben még Kyrian segítőjének szerepénél is sokkal fontosabb alakká válik majd.
A tervek szerint az új sorozat 12 kötetben fogja elmesélni a srác teljes történetét, egészen attól a naptól kezdve, amikor megismeri Kyriant, addig, amíg összefutva az ottani cselekményekkel megkapja saját kötetét a Dark Hunterek között. Az írónő azt ígéri rengeteg meglepetésben lesz részünk, sok mindenről kiderül, hogy mennyi minden más is rejtőzik a hátterében, sok mindenkiről fogunk új dolgokat megtudni pl Jadenről és Jaredről… (már alig várom)
Mondjuk engem nem kell igazán győzködni. Ha a jópofa cajun fiúról van szó, én már a fedélzeten vagyok. Imádom a humorát; szerettem, amikor Acheron barátja volt; vérzett a szívem, amikor ellenségekké váltak; s majd megöl a kíváncsiság mióta kiderült mi is Nick valódi sorsa. Csak éppen a türelemmel leszek bajban… =)
Nos ezért hozok ilyen boldogan minden új hírt a Nick krónikája sorozat háza tájáról. Remélem, lesznek mások is, akiket érdekelni fog a dolog, s talán egyszer a hazai kiadó is fog látni fantáziát ezekben a regényekben, s megjelenteti majd őket. Addig is marad az eredeti.
S most íme mindaz, amit már lehet olvasni a május 25-én kinti boltokba kerülő Infinity regényből… MAGYARUL:

Tizennégy évesen Nick Gautier azt hiszi, mindent tud az őt körülvevő világról. Dörzsölt, szívós és okos, gyors, csípős visszavágásai legendaszámba mennek… aztán egy éjjel a legjobb barátai megpróbálják megölni. Egy titokzatos harcos menti meg, akinek harctudása nagyobb, mint Chuck Norrisé, és Nicket beszippantja egy világ, amiben Sötét Vadászok élnek. A halhatatlan vámpírgyilkosok mindent kockára tesznek, hogy megmentsék az emberiséget.
Nick hamar megtanulja, hogy az emberi világ csak a leple egy sokkal nagyobb és veszélyesebb valóságnak, ahol a focicsapat kapitánya vérfarkas és a lány, akibe belezúgott, éjjelente élőholtakra vadászik.
De mielőtt még megtanulhatná ennek az új világnak a szabályait, a tanulótársai húsevő zombikká válnak. És ő a következő fogás az étlapon.
Mintha nem lenne elég nehéz a középiskola kezdése! … Nicknek rejtegetnie kell az új barátait az anyja elől, a láncfűrészét az igazgató elől, és vissza kell tartania a zombikat és démon Simit attól, hogy megegyék az agyát; mindezt anélkül, hogy bezárnák vagy felfüggesztenék. Hogy az ördögbe kellene ezt csinálnia?


Ezúttal is tigi barátnőmnek tartozom hálával, mert megóv attól, hogy amatőr fordításaimban túl nagy botorságokat írjak. Köszönöm!Smiley

Angi

Angelika most, túl a negyedik x-en, immár több, mint húsz esztendeje nagy rajongója a mindig boldog véget érő történeteknek. 2010 januárja óta ír rövid beszámolókat az általa olvasott regények (egy részé)ről.