Sherrilyn Kenyon - Infinity ízelítő... MAGYARUL!

Sokan furcsállva vonhatják fel a szemöldöküket, hogy mit jövök én állandóan ilyen lázas izgalommal valami ismeretlen Sherrilyn Kenyon sorozat új könyvével. Túl azon, hogy a saját blogján mindenki arról írogat, amiről szeretne, van ám nyomósabb érvem is. Nevezetesen ez egy olyan sorozat, ami a Dark Hunter (Sötét vadász) regényfolyam izgalmas mellékhajtása.
Ez a Nick az a bizonyos Nick. Az, akit a Night Pleasures-ben (Éjféli vad) megismerhettünk, aki a későbbi kötetekben még Kyrian segítőjének szerepénél is sokkal fontosabb alakká válik majd.
A tervek szerint az új sorozat 12 kötetben fogja elmesélni a srác teljes történetét, egészen attól a naptól kezdve, amikor megismeri Kyriant, addig, amíg összefutva az ottani cselekményekkel megkapja saját kötetét a Dark Hunterek között. Az írónő azt ígéri rengeteg meglepetésben lesz részünk, sok mindenről kiderül, hogy mennyi minden más is rejtőzik a hátterében, sok mindenkiről fogunk új dolgokat megtudni pl Jadenről és Jaredről… (már alig várom)
Mondjuk engem nem kell igazán győzködni. Ha a jópofa cajun fiúról van szó, én már a fedélzeten vagyok. Imádom a humorát; szerettem, amikor Acheron barátja volt; vérzett a szívem, amikor ellenségekké váltak; s majd megöl a kíváncsiság mióta kiderült mi is Nick valódi sorsa. Csak éppen a türelemmel leszek bajban… =)
Nos ezért hozok ilyen boldogan minden új hírt a Nick krónikája sorozat háza tájáról. Remélem, lesznek mások is, akiket érdekelni fog a dolog, s talán egyszer a hazai kiadó is fog látni fantáziát ezekben a regényekben, s megjelenteti majd őket. Addig is marad az eredeti.
S most íme mindaz, amit már lehet olvasni a május 25-én kinti boltokba kerülő Infinity regényből… MAGYARUL:

Tizennégy évesen Nick Gautier azt hiszi, mindent tud az őt körülvevő világról. Dörzsölt, szívós és okos, gyors, csípős visszavágásai legendaszámba mennek… aztán egy éjjel a legjobb barátai megpróbálják megölni. Egy titokzatos harcos menti meg, akinek harctudása nagyobb, mint Chuck Norrisé, és Nicket beszippantja egy világ, amiben Sötét Vadászok élnek. A halhatatlan vámpírgyilkosok mindent kockára tesznek, hogy megmentsék az emberiséget.
Nick hamar megtanulja, hogy az emberi világ csak a leple egy sokkal nagyobb és veszélyesebb valóságnak, ahol a focicsapat kapitánya vérfarkas és a lány, akibe belezúgott, éjjelente élőholtakra vadászik.
De mielőtt még megtanulhatná ennek az új világnak a szabályait, a tanulótársai húsevő zombikká válnak. És ő a következő fogás az étlapon.
Mintha nem lenne elég nehéz a középiskola kezdése! … Nicknek rejtegetnie kell az új barátait az anyja elől, a láncfűrészét az igazgató elől, és vissza kell tartania a zombikat és démon Simit attól, hogy megegyék az agyát; mindezt anélkül, hogy bezárnák vagy felfüggesztenék. Hogy az ördögbe kellene ezt csinálnia?


Ezúttal is tigi barátnőmnek tartozom hálával, mert megóv attól, hogy amatőr fordításaimban túl nagy botorságokat írjak. Köszönöm!Smiley