Azt csiripelik a madarak (9)

Kis gyors röppencsek:
  • A Kelly Kiadó egyik olvasónak küldött levelében ígéri, hogy hamarosan újabb kacagtató humoros romantikust vehetünk a kezünkbe egy friss Jennifer Crusie könyv megjelenéssel. Sajnos, egyenlőre még nem került fel a honlapra, így csak a reménykedés marad, hogy az Isten hozott Kísértésben folytatásáról, a Faking it magyarosításáról van szó. Jó lenne a lányok vagy legalább is Sophie után Davy Dempsey történetét is olvasni anyanyelven. (Megjelent Szerelmes szélhámosok címmel, és ez a Dempsey 2. kötet.)
  • Maggie Stiefvater a twitterjén megmutatta a Mercy Falls farkasai soron következő részébe, a Lingerbe tervezett könyvjelzőt. Két oldalas, az egyik oldalon a Shieverből, a másikon a Lingerből van egy-egy idézet a regények borítója mellett. Egyébként Maggie a saját blogján csütörtökön fotókkal bemutatta a Shiver külföldi kiadásaiból kapott példányokat. A katalán, bulgár és francia mellett a harmadik fotó a magyar! :) Maggie és a magyar Shiver képéért KATT ide.
  • S ha már könyvjelző. E hónapban jelent meg a General Press Kiadó gondozásában a második Elizabeth Hoyt regény. Ugyan nem ehhez a Hercegnő sorozatához, de néhány más regényéhez készült könyvjelzőből ingyenesen lehet rendelni az írónő honlapján. Én megpróbáltam, hátha valóban elérhető a nemzetközi olvasóknak is ez a lehetőség. Visszaigazolást már kaptam, remélem, hamarosan a küldemény is megérkezik.
  • Sherrilyn Kenyon újabb 5 képet osztott meg a twiiteren és facebook képalbumában a most készülő Dark Hunter Manga 3. kötetnek az oldalai közül.