Where Winter Finds You megjelenés napi J.R. Ward facebook videó

Úgy tűnik, lassan szokássá válik, hogy megjelenések napján J.R. Ward beköszön egy-egy facebook videóval. Ezúttal a technika picit vicceskedett, így két részletben (1. & 2.) kerülhetett fel a bő egy órányi beszélgetés, amelyben a hálaadási készülődésben megfáradt írónő és hűséges asszisztense mellett két idősebb kutyusát is láthattuk. (Már egy új örökbefogadott blöki is él a házban.) A következő évre tervezett dedikálások és közönségtalálkozók időpontjainak, valamint helyszíneinek kitárgyalása mellett természetesen bőven jutott idő nézői kérdések megválaszolására.

Én ezeket az információ morzsákat csíptem el:

✥ Az eddigi leghosszabb regény, a The Sinner végül külön figyelmeztetés nélkül jelenik majd meg, de érint olyan témát, amelyre egyesek érzékenyen reagálhatnak. A könyvben rengeteg ikonikus jelenetre számíthatunk, sor kerül Butch és az Omega összecsapására, valamint Wrath életének egyik legmeghatóbb jelenetének lehetünk tanúi.
A regény záró jelenete fergetegesre sikerült, s maga a szerzőnő alig várja, mit alakít később az egymással csatározó Lassiter és Devina.
Syn Revhez hasonlóan punkosan hordja a haját, de a tiszteleteshez képest a klasszikusabb, nagyobb taraj jellemző rá. Zypher kinézetéről szintén többet tudhatunk itt majd meg.
Eddie & Adrian most még nem térnek vissza, ám az eztán következőben időszerű lesz a feltűnésük. Felmerült a lehetőség, hogy ők a Kiválasztottak között találnak párra.
A kérdés, miszerint lesz-e további V & Butch 'pillanat', szinte lefagyasztotta az írónőt, de aztán annyit mondott, hogy a The Sinner lapjain viszontláthatjuk őket.

✥ A fő sorozat következő darabjának címét és főszereplőit az április 4-én tartandó cinncinati béli találkozón árulja majd el az írónő.

✥ Az augusztus 4-ére tervezett első Büntető Tábor kötet ugyan nem M/M történet, ám ez nem jelenti, hogy a sorozat egyik darabja sem lesz az. A The Jackal lapjain a névadó mellett négy leendő főhőst és egy eltévelyedett társukat ismerhetjük meg, azaz hat kötetre számíthatunk a szériában. Rhage testvére ugyancsak itt mutatkozik be nekünk.

✥ A Lánglovagok sorozat folytatása nincs elvetve, ugyanakkor a tervek szerint rögtön puha kötésben megjelenő Wolfen széria elsőbbséget élvez. Annak megjelenéséről pedig jövő héten beszélnek a kiadóval.

✥ Kiadójával való korábbi egyeztetéskor szót ejtettek a gyerekek párra találásának megírásáról. Az elképzelés szerint négy, kemény kötésben kiadott regény készülne, miután a fő sorozat elérkezik ahhoz a ponthoz, amikor Aggie megszületik. Felnőtt pararománcok lennének ezek, semmiképpen nem ifjúsági sztorik.

✥ Warden szeretne kisebb jeleneteket megosztani a Ruhn & Saxton, illetve Qhuey párosokról, esetleg Layláékról, ám mivel ezek a szösszenetek nehezen illeszthetőek be a könyvekbe, felmerült azok hírlevélben közlésének lehetősége.

✥ Az írónő roppant módon aggódik Luchas miatt, ám tervez neki saját történetet írni. Eljátszott a gondolattal, hogy havi hírlevélben, fejezetenként osztaná meg a sztorit.

✥ Lassiter mindenképpen kap saját könyvet, ám addig még sok idő fog eltelni, és nagyon sok mindennek kell megtörténnie, hisz neki magának szintén sokat kell alakulnia.

✥ Eric & Ehvale akár egyetlen nő mellett is kiköthetnek, de semmi nincs kőbe vésve.

✥ Deatrix kapcsán olvassatok tovább válasz érkezett.

✥ A Nate-et átváltozásában segítő Kiválasztottnak még komoly szerep jut.

✥ A meghal-e valamelyik fontos szereplő kérdésre a válasz: ezt nem árulhatom el, de aki már párra lelt, az biztonságban van.

✥ Szuper titkos, hogy ki, de valaki megvásárolta a Testvériség filmre adaptálásának jogát.