Sophie Jackson: Fate and Forever - Egy ​őrült pillanat

Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.

Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?

És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?

Meggyőződésem, hogy az olyan sorozat kiegészítő novellák, amelyek a már boldogságra lelt párosokat helyezik ismét a középpontba leginkább a széria elkötelezett rajongóinak szólnak, elvégre ezek ritkán mesélnek el kerek történetet, inkább csak amolyan ráadás bepillantást nyújtanak az olvasóknak a happy end utáni időkbe. Így ezt a kötetet is kimondottan azoknak ajánlható, akik megszerették az Egy font hús szerelmes párját, és szívesen lennének tanúi a lánykérésnek és esküvőnek, illetve annak, hogyan reagál Kat és Wes a kisbaba vállalás ötletére.

Figyelem! A magyar kiadás mindkét ráadás novellát tartalmazza:

Őszintén szólva az első szösszenetet én inkább csupán egy – helyenként fölöslegesen - elnyújtott epilógusnak érzetem. A nem is oly’ régen összebútorozott páros igyekszik belerázódni a hétköznapok rutinjába, s próbálják megakadályozni, hogy szerelmük lássa kárát a rájuk nehezedő kötelezettségeiknek. Azon túl, hogy kaptunk pár édes s jó néhány pikánsan erotikus pillanatot ráadásban Carter és az ő Barackja forró románcához, túl sok pluszt nem nyújtott.
„Én téged akarlak… a többi teljesen lényegtelen.”
Szerencsére ez utóbbi állítás már messze nem igaz a második novellára. Ott kimondottan azt éreztem, újabb árnyalattal gazdagodott és tovább mélyült Wes & Kat kapcsolat, hiszen nem csupán egy, a jövőjük szempontjából elképesztően fontos kérdést sikerült tisztázniuk, de eközben magukról és a társuk félelmeiről, vágyairól is többet megtudtak. Ráadásul az itteni vita direkt jót tett a kötetnek, mert picit ellensúlyozta az első írás túlzottan vattacukros rózsaszínességét. Amiért nálam tovább jó pont jár az Max és Riley feltűnése. Egyrészt öröm volt látni Maxet és Grace-t együtt, másrészt eszméletlenül tetszett, ahogyan Riley – aki itt még csak vágyakozik az ő Lexie után – olyan szépen helyre tette az önsajnálatban dagonyázó, elkámpicsorodott haverját.
Összesenjében nem bánom, hogy nem hagytam ki az Egy őrült pillanat olvasását. ;)

Kedvenc idézet:
„Ettől izgalmas egy házasság: a véleménykülönbségektől és az apró konfliktusoktól.”

Könyvinfók:


Sophie Jackson

moly
goodreads
Kiadó: Libri
Fordító: Lukács Andrea
ISBN: 9789634331469
180 oldal, kartonált

Műfaj: jelenkori romantikus
Sorozat: Egy font hús 1,5. & 2,5.
Elbeszélés módja: E/3, múlt idejű

Ki? Katherine Lane & Wesley Carter
Hol? New York + Európa
Mikor? ➀ karácsony → január vége ➁ késő nyár → halloween
Érzékiség? fülledt
Lezárás? boldog
Önállóan olvasható? nem ajánlott
12.10. - Kristina blogja
12.12. - Angelika blogja
12.14. - Kelly & Lupi olvas
12.16. - CBooks

Nyereményjáték:

Mennyire ismeritek a sorozat szereplőit? Minden állomáson egy-egy idézetet találtok, s a Ti dolgotok kitalálni, melyik karakter mondhatta. Segítségképpen azt is eláruljuk, melyik regényben hangzott el a rövid részlet.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.)
„Ne kezd el, ha nem fejezed be.” /Egy csepp remény/
a Rafflecopter giveaway