Elle Kennedy: The Score - A pont

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.
„Hányszor dörzsölheti meg az ember a dzsinn lámpáját, mielőtt kifogy belőle a varázserő?”
Reméljük, még sokszor, mert Elle Kennedy roppant mód addiktív Off Campus sorozata megtestesíti mindazt, amit szeretek a new adult romcomokban. ;)
Stílusa könnyed és gördülékeny, kellemes, néhol pikánsabb humorral fűszerezve, és ráadásul váltott nézőpontú az elbeszélés. Az ellentétek vonzzák egymás alapsztori szavatolja a szórakoztató adok-kapok incselkedéseket, az összetartó baráti társaság pedig a játékos ugratásokat. Imádom, hogy ugyan helyet kapnak érzelmesebb, elmélyültebb pillanatok, ám nem nyomják agyon a történetet, inkább csupán színesítik, árnyalják a karakterek jellemét. S persze nálam az érzékibb jelenetek léte szintén a pozitívumokat gyarapítják.
A széria harmadik - önmagában is olvasható - kötetében a nőcsábász és agyament Dean valamint Hannah karakán barátnője, a színház szakos Allie gabalyodik egymásba, s a kezdeti kötetlen szex-viszonyból lassan valami mélyebb, komolyabb kapcsolatba sodródnak. Faltam az oldalakat, köszönhetően annak, hogy a regény nagyobbik része maga volt az öröm és kacagás. A két kedvenc jelenetem fej-fej mellett Dean & Beau Alkonyat elemző cseveje illetve a gyertyafényes habfürdő Winston ’társaság’ában.

„Senki sem boldog állandóan.”
Ugyanakkor meg kell említeni, hogy ebben a részben egy fájdalmas drámai fordulatra is sor került. Nekem még mindig elszorul a torkom, hiába érintett ’csak’ mellékszereplőt, pláne, hogy a mindig laza és nemtörődöm(nek látszó) Deant ennyire megrázta, és egy rövid időre szinte kifordította önmagából.
A lezárás szintén meghökkentő volt. Nem nevezném függővégnek, hiszen a főszereplő páros a kisebb-nagyobb bukkanókat leküzdve, egymás karjaiban vág neki a közös jövőnek, ám tagadhatatlan, hogy az írónő jó magas labdát dobott fel Tucker bejelentésével. Reméljük, hamar érkezik majd az ő kötet – The Goal - is. Bár sajnálom, hogy azzal a könyvvel búcsút kell majd vennem ettől a csapattól, örülök a hírnek, miszerint a Briar hokisok visszatérnek még, ugyanis a tervek szerint angolul hamarosan startol a spinoff széria. Az első kötet címe The Chase lesz, a főszereplő páros pedig Fitzy & Summer.

Kedvenc idézet:
„… a megbánás a puhányok sportja… Tanulj a hibádból és lépj tovább.”

Zenék a könyvben:

Miley Cyrus - Wrecking Ball ♪ ♫ ♬
Cheap Trick - I Want You to Want Me ♪ ♫ ♬
P!nk - U + Ur Hand ♪ ♫ ♬
Will Smith - Gettin' Jiggy Wit It ♪ ♫ ♬
Foreigner - I Want To Know What Love Is ♪ ♫ ♬
Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You ♪ ♫ ♬
Roxette - It Must Have Been Love ♪ ♫ ♬
Beatles - Let It Be ♪ ♫ ♬
Nirvana - Drain You ♪ ♫ ♬

Könyvinfók:


Elle Kennedy

beleolvasó
moly
goodreads
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634570776
416 oldal, kartonált

Műfaj: new adult
Sorozat: Off-Campus 3.
Elbeszélés módja: E/1, jelen idejű, váltott nézőpontú

Ki? Dean Sebastian Kendrick Heyward-DiLaurentis (22) & Allison Jane Hayes (22)
Hol? Hastings, New York
Mikor? november - április
Érzékiség? tüzes
Szerelmi háromszög? nem kimondottan
Lezárás? boldog
Önállóan olvasható? igen
11.29. - Insane Life
11.30. - Könyvvilág
12.01. - Sorok között
12.02. - Angelika blogja
12.03. - Deszy Könyvajánlója
12.04. - Kristina blogja
12.05. - Dreamworld
12.06. - CBooks

Nyereményjáték:

Dean és Allie imádnak filmeket nézni és sokszor beszélgetnek filmekről, sorozatokról. Mostani játékunkban egyszerű dolgotok lesz, minden állomáson találtok egy képet, amely alapján ki kell találnotok a film címét.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway