Ősszel újabb Garwoodra számíthatunk... addig is, itt egy kis ÍZELÍTŐ

Nagyszerű hírről számolhatok be minden kedves bloglátogatónak. A Gabo Kiadó igazi csemegével örvendeztet meg minket... csak itt, csak most, csak nekünk. :)
Hálás köszönet érte!

Nem olyan régen Julie Garwood honlapján járva ráakadtam az odakinn legutóbb megjelent, immár nyolcadik Buchanan regényből, a Sizzle-ből egy elég hosszú ízelítőre. Hogy egészen pontos legyek a teljes első fejezet elolvasható angolul.
Gondoltam egy merészet, és emailben megkerestem a Garwood kötetek hazai megjelentetőjét, a Gabó Kiadót, hogy nem lenne-e gond, ha magyarra lefordítva közreadnám ezen az oldalon. Érdeklődésemre Solymosi Éva nagyon segítőkészen reagált. Olyannyira, hogy a hivatalos fordításba, Tóth Gizella nagyszerű munkájába kóstolhatunk bele.
Persze, így csak még jobban várjuk, hogy ősszel a boltok polcaira kerüljön a Hosszú búcsú magyar címet viselő új Julie Garwood regényt.
Nem számít, hogy szívderítő történelmi románcról vagy izgalmas, modern krimiről van-e szó, Julie Garwood mesterien szövi a szenvedéllyel, kalandokkal és ármánnyal teli történet szálát. Legújabb regényének csinos és okos hősnője, Lyra Prescott hamarosan befejezi filmes tanulmányait, és fontos döntés előtt áll. Hogy elodázza a bizonytalan jövőt, beleveti magát az utolsó iskolai feladatába, ám a dokumentumfilm a sors különös szeszélye folytán élet írta horrorfilmmé változik.
Lyra fényképezőgépe döbbenetes fotókat rögzít, és egy sor titokzatos esemény meggyőzi a lányt arról, hogy veszélyben az élete. Szerencséjére barátnője, Sidney Buchanan a segítségére siet, és Lyra életében megjelenik a jóképű FBI-ügynök, Sam Kincaid. Ahogy a halálos cselszövés szálai egyre szorosabbra fonódnak körülöttük, úgy mélyül el az egymás iránt érzett szerelmük is. Lyra és Sam egymás kezébe teszi le a sorsát, és együtt szállnak harcba az elszabadulni készülő gonosz indulatokkal...
Senki sem keveri olyan mesterien a halálos feszültséget a szenvedélyes vággyal, mint Julie Garwood. A Hosszú búcsúban sohasem látott módon felperegnek az események, lángoló érzelmek és feszült izgalom uralja a történetet egészen a hihetetlen és felejthetetlen végkifejletig.
A PDF formátumban közreadott első fejezet ITT nyitható meg.

S hogy még további csemegével szolgáljak, íme a legfrissebb információ a várható megjelenésekről:
"Terveink még elég képlékenyek, de Nora Roberts Menyasszonyok-sorozatát valószínűleg csak 2011 elején kezdjük megjelentetni, akkor viszont jön mind a négy rész gyors egymásutánban. Johanna Lindsey Malory-sorozatából a Kalandos szerelem esélyes, hogy még karácsony előtt megjelenik. Julia Quinn sorozatból pedig a Tisztességes ajánlat és a Mr. Bridgerton csábítása. Georgette Heyer könyveinek kiadását is szeretnénk folytatni, a Frederica című regénnyel. Fentiek közül néhány könyv lehet, hogy átcsúszik jövő év elejére, de mindenképp jön."