Jeaniene Frost - One for the Money


A legújabb Cat & Bones történet, a One for the Money, mindössze 34 oldalnyi rövid kis novella, amely időben a Destined For an Early Grave (Sírig hű szerelmed) eseményei után következik.

Kedvenc párosunk ahelyett, hogy végre nyugodtan pihenhetne, Cat nagybátyjának, Donnak a kérésére egy gazdag örökösnő testőrének csap fel... majd persze nem bírnak magukkal, és utána járnak az ármánykodó rokon s az általa megbízott bérgyilkosok dolgának. No nem csupán szívjóságból, hanem hogy végre egymásra is legyen idejük. Nem elég, hogy egy elkényeztetett kisasszonykát kell pesztrálniuk, de még Cat, Bonesért továbbra sem rajongó édesanyja is feltűnik a biztos menedéknek kiszemelt házikóban. S lévén ifjú vámpír házasaink nem a halk szerelmi légyottjairól híresek, mit van mit tenni, kénytelenek megtartóztatni magukat. Mit mondjak, igen rosszul tűrik... sőt!
Mindössze a rövidsége volt a bajom, mert úgy de úgy olvastam volna tovább. Jók az elejtett megjegyzések, néhány jelenete kedves - amikor Bones mondván a védencüket oktatja önvédelemre, bevonja a tanórába Cat anyját, csak hogy neki is megmutathassa, hogyan kell elbánni egy vámpír támadóval -, néhány pedig elég tüzes - táncparkettről a raktárba egy gyors...khm... -, és újra feltűnik szellem barátunk, Fabian is.
De messze van még jövő február... jaj.
Google Preview
2010/77.