Azt csiripelik a madarak (15)

Szemezgessünk:
  • Lara Adrian szeptember 28-án megjelenő 8. 'Éjfél szülöttei' kötete, a Taken by Midnight-hoz már felkerült egy rövid részlet az írónő honlapjára. Ám a hírlevélre feliratkozottak most is számíthatnak további 4 fejezetnyi ízelítőre. És természetesen most is lesz lehetőség virtuális dedikáltatásra is. (Sajnos borzalmas a postaköltség, hiába kedvező a könyv ára. :( )
  • Gena Showalter és két szerzőtársa, Cherry Adair & Lorie O'Clare élő e-chatet tartanak ma és holnap a Barnes and Noble kiadó honlapján a Bodyguard novellás kötet megjelenésének alkalmából.
Gena története a Temptation in Shadows (Csábítás az árnyékban): Sean Walker, egy nightklub biztonsági főnöke, különleges képességgel - parancsolni tud az árnyaknak és sötétséget képes teremteni - rendelkezik. Ám egy napon egy titokzatos nő érkezik a bárba, akinek még Sean-énál is nagyobb az ereje...
Friss: A chat információi szerint Gabby képes bármilyen számítógépes fájlt letölteni az agyába.
  • Jeaniene Frosttal készített interjút a Paranormal Haven nevű könyvértékelő oldal. Az általánosabb kérdések mellett szóba került a július 27-én esedékes második Night Huntress World kötet, az Eternal Kiss of Darkness és persze Cat & Bones is. Az írónő elmondta, hogy a mostani történetben is találkozhatunk kedvenceinkkel, sőt pl Vlad is tiszteletét teszi. Megtudhattuk, hogy Kira, a chichago-i magánnyomozó komoly fejtörést okozott, olyannyira, hogy a regény első fejezetének végleges változata egy hónap alatt készült el. Kiderült, hogy Jeaninene Vladot választaná Iannel szemben, valamint hogy van pontos elképzelés a C&B sorozat lezárására, de addig remélhetőleg még jó pár kötetet élvezhetünk. Egyenlőre az ötödik történet, a This Side Of The Grave van készen, aminek az első 20% elolvasható ITT!.
  • Jó hosszú ízelítő került fel Kresley Cole soron következő 'Halhatatlanok éjfél után' regényéhez, a Demon From The Dark-hoz. Elolvasható: ITT. A kötet tervezett megjelenése augusztus 24-e.
  • Őszre a Kelly Kiadó nagyon belehúz a paranormális kiadványokba. Előrendelhetőként már felkerült honlapjukra a következő P.C. Cast kötet, a Megkísértve, Melissa Marr Tündérvilág sorozatának első két regénye csakúgy, mint Melissa De La Cruz Kékvérük sorozatáé. Valamint a facebook tanúsága szerint Karen Marie Moningra is számíthatunk. Az ő, eredetileg Fever nevet viselő szériája , Tündérkrónikákként fog nálunk napvilágot látni.