Spoiler mentes Sinner megjelenés napi fb Ward videó

Az elmaradó Cincinnati béli író olvasó találkozó helyett J.R. Ward két facebook videózással ünnepli meg legújabb Fekete Tőr Testvériség kötetének megjelenését. Az egyiket itteni idő szerint ma hajnalban tartotta, a másikra két hét múlva kerül majd sor, s ott bizony már spoileres kibeszélőre kell számítani. A mostani, az esős idő miatt két részletre szakadt videós bejelentkezés legnagyobb híre természetesen a 20. FTT regény címének és főhősének leleplezése volt.
2021-ben Lover Unveiled címmel Sahvage könyve érkezik majd.
További hírmorzsák:

❈ A Lover Unveiled lapjain Lassiternek nagy szerep fog jutni, s végre fény derül a koporsók rejtélyére. S bár korai regények stílusát ígéri a szerzőnő, ugyanakkor nem titkolja, hogy a Sahvage nevű harcossal nem találkoztunk még, sőt, a The Jackalban sem fogjuk látni. Ellenben Sahvage párja már feltűnt korábban.
❈ A Testvérek gyerekeiről nagyon szeretne Warden egy 4 részes mini sorozatot, ám komoly előkészítésre van szükség, hogy biztos ne leplezzenek le komolyabb eseményeket a jelenből.
❈ Szerepel a tervekben egy újabb Beavatás jellegű kiegészítő kötet kiadása.
❈ Devina nagyon más, és sokkal komplikáltabb, mint az Omega volt.
❈ A démonok, angyalok, vámpírok mellé számíthatunk hátborzongató teremtményekre is.
❈ Nem tudja, Throe visszatér-e. Payne-t viszont hamarosan ismét láthatjuk. Saxton és Ruhn szintén szerepel majd a jövőbeni kötetek valamelyikében. Z újra előtérbe helyezése gondot okoz Wardennek, mivel róla olyan nehéz volt írnia. Elképzelhető, hogy Ivie (Dearest Ivie) a klinikán fog dologzni Jane és Manny mellett. Michael (A fiú története) sorozatba való beléptetésére már van ötlete az írónőnek.
❈ A Warm Heart in Winter, Qhuay kiegészítő könyve, novemberben jelenik majd meg. Tanúi lehetünk a két fiú eljegyzésének és házasság kötésének egyaránt. Persze a dráma és Lassiter sem marad majd el.
❈ A Lánglovagok széria parkolópályára kerül, előbb a The Jackal és a wolfen könyvek megjelenésére kerül majd sor.