Soron kívüli J.R. Ward facebook videó

Váratlanul érkezett J.R. Ward hírlevele, hogy mivel akadt egy-két bejelenteni valója, tart egy soron kívüli facebook élő videózást.

Az apropót szolgáltató nagy bejelentés: a Where Winter Finds You-hoz hasonló módon rögtön puhakötésben érkezik ez év novemberében is egy új, kiegészítő FTT kötet. A címe A Warm Heart in Winter lesz, s bár a fő téma Blay & Qhuinn esküvője, drámára valamint Lassiterre is számíthatunk benne.

Egyéb elhangzott apró információ morzsák:
❈ Már megvan a Sinner után érkező FTT kötet címe és főhősének személye, amelyet hamarosan le fognak leplezni. Annyit azonban máris elárultak, hogy régimódi regényre számíthatunk ismét.
❈ A The Sinnerben fény derül arra, hogy kötődik egymáshoz Manny és Butch, valamint Jo Early, illetve végre a Dhestroyer prófécia is beteljesedik. Természetesen a fő szál Syn és Jo Early szerelmének alakulása lesz, de jobb felkészülni a fordulatokra. Ez utóbbival kapcsolatban az írónő megjegyezte, ne feledjük, Vishousnek mindig igaza van, így ahogy egyszer megjegyezte Butchnak, a zsarut tényleg a keresztje menti majd meg. Ismét megerősítést nyert, hogy ebben a könyvben Devina és a Testvériség találkoznak, s hogy a hölgyikében feltámad a vonzalom Butch iránt.

❈ Az augusztusban érkező, elég érzelmesre sikerült The Jackel lapjain feltűnik Rhage és Darius, s előbbi háttérsztoriját is megismerhetjük. Szintén itt találkozhatunk az első Wolfennel, Lycannel.
❈ Ezt követően még további két Prison Camp regény következik majd, mielőtt újabb Legacy történet érkezhet, elvégre Markus és Luchas sztorija még elmesélésre vár.
❈ 2021-re tervezik a Wolfen alszéria indulását. Jelenleg 3-4 részes, puhakötetes kiadású sorozatban gondolkodik Warden.
❈ Nalla hamarosan képes lesz mesélni az álmairól.
❈ Erich & Evale, mivel egy család, s ezért lehetséges, mindketten ugyanazon nőhöz kötődnek, ám mivel az írónő bizonytalan benne, az olvasók hogyan fogadnák, ha ezt megírná, egyelőre elnapolta ennek a történetnek az elmesélését.

A videó végén J.R. Ward felolvasott három sort a The Sinner végéből. Ám nem kell aggódni, a Wrath szemszögében íródott mondatok igazából semmit nem árultak el.