All I Want For Christmas...

Le merném fogadni, a legtöbb könyvmoly karácsonyi kívánság listájára jó néhány új könyv felkerült, amelyeket remélhetőleg ma este meg is találnak szépen becsomagolva a fák alatt. Ám, ha mások ünnepei kicsit is hasonlóak az enyémekhez, akkor az eltervezett bevackolódós regény maratonokra nem igazán jut idő ezekben a napokban. Node mit tegyen egy betűfüggő, hogy mégis hozzájusson valamicske olvasáshoz? Én például előszeretettel csapok le a kis bónusz ingyenes sztorikra a szerzők honlapjain. (És itt az ideje, hogy előre is elnézést kérjek mindazoktól, akik nem olvasnak angolul. Sajnos magyar nyelven nem ismerek ilyen kincseket.) S mivel évek óta gyűjtögetem a linkeket egy külön könyvjelző mappában, gondoltam, most veletek is megosztom, hátha akad olyan, aki lemaradt egyikről-másikról. Illetve, ha Ti akadtok valami érdekesre, kérlek, osszátok meg velem egy kommentben!

Cora Carmack tollából ugyan teljes más indok miatt született meg ez a rövid Garrick és Bliss sztori, de vétek lenne kihagyni az Inking Himet.

Elizabeth Hoyt weblapján elérhető a Maiden Lane Christmas Special.

Jamie McGuire ugyan Valentin napra írta a Mrs Maddox című szépséget, de legyünk őszinték, Travis rajongóinak ez az apróság nem lehet akadály.

Jennifer L. Armentrout minden Daemon és Kat mániás olvasójának szerzett örömöt, amikor a wattpaden megosztotta a Wedding című mini novellát. Az online olvasáshoz be kell jelentkezni, de a regisztráció teljesen ingyenes.

Kristen Ashley ma adta közre Merry and Bright című írását, amelyben a A titokzatos Őben megismert Elvira és Malik találkozását mutatja meg nekünk.

Maya Banks Colters' Wife című, 2010-es kisnovellája sokáig az írónő honlapján volt olvasható. Mára a 39 oldalnyi szöveg lekerült, s a helyét ingyenes letöltési linkek vették át, amelyek között mindenki találhat kedvére valót.

Monica Murphy Drew & Fable rajongóinak két karácsonyi történetet is ajándékozott már: 2013-ban és 2014-ben.

Nalini Singh webkuckója az ingyenes, rövid novellák kedvelőinek kész paradicsom. Itt lehet csemegézni: [katt].

Rachel Van Dyken ehó elején posztolt a blogjára egy, az Eagle Elite sorozatához kapcsolódó kis szösszenetet A Very Elit Christmas címmel.

Samantha Young még 2012-ben lepte meg olvasóit egy Braden & Joss karácsonyi történettel, amely az On Dublin Street Christmas címet kapta.

Tiffany Reisz évek óta kényezteti olvasóit karácsonyi novellákkal, amelyeket ugyan olyan nagyszerű stílusban és gondossággal ír meg, mint Eredendő bűnösök sorozatának bármely részét. 2012-ben érkezett az A Christmas Maggie, majd 2013-ban és 2014-ben egy-egy Michael és Griffin karácsonyi sztori: Everything They Wanted illetve a Christmas in Suite 37A, idén pedig az ifjú Søren került a középpontba a Poinsetta című írásban.

Abban a kétségbeejtő esetben, ha valami kozmikus igazságtalanság következtében valaki nem kapott volna könyvet idén karácsonyra, léleknyugtatóként lepje meg magát egy ingyenes kindle ebookkal az amazonról. Íme néhány tipp a válogatáshoz:

Never Never Seduction & Temptation The Way We Fall Heartless First Verse
Dec the Holls The Lover's Secret Mackenzie Family Christmas Dare to Love A Touch of Midnight
A képre kattintva elérhető a könyvek amazon oldala.

Zárszó gyanánt pedig: