Megjelenési twitter chat party Gena Showalterrel

Miközben idehaza kérdésessé vált, hogy Gena Showalter Alvilág Urai sorozatának Éjsötét hangok után következő köteteit kiadják-e egyáltalán, addig angolul ha évenkénti egy-egy új résszel csupán, de töretlenül folytatódik a széria. Ma jelent meg a sorban tizedik, The Darkest Craving, s ebből a jeles alkalomból adódóan egy órás twitter chat partit tartott az írónő.
Íme az a néhány kis információ, amit össze lehetett csipegetni:
.
  • A tervek szerint a sorozatban könyvet kap a legkorábban megismert 12 lord és néhány mellék karakter is, tehát a befejezés még odébb van.
  • 2014-ben nem más kapja meg végre jól kiérdemelt saját történetét, mint Torin. S Kane regényében megbújik egy aprócska utalás arra, hogy vajon ki mellett leli meg a boldogságot.
  • Végül Cameo is meg fogja kapni saját kötetét, nem kell aggódnunk. S Gena állítja, ha a tervei nem változnak, akkor a TDC lapjain már megismerhetjük Cameo párját.
  • The Darkest Cravingben találkozhatunk néhány már boldogságban élő párossal, Williammal, Ginny-vel, Maddox & Ashlyn kisbabáival, pár pillanat erejéig Legionnal, valamint újabb gyermekáldásnak is örvendhetünk.
  • Gena mindenképpen szeretné elmondani Galen történetét az olvasóknak és játszik a gondolattal, hogy felfedezze Viola múltját is, mert úgy sejti, sok meglepetést tartogathat.
  • William teljesen biztosan kap önálló regényt, méghozzá hamarosan, csak a hősnő személye ködös még egyelőre.
Kresley Cole is részt vett az eseményen, igaz leginkább csak támogató barátként. De azért volt egy fél mondata, amire felkaptam a fejem: "Thronos and Lanthe are coming soon!" (Hamarosan érkezik T&L!)