Találkozás egy íróval - körkérdés

A "Melyik íróval találkoznál a legszívesebben?" könyves blogger körkérdést Elhaymtól kaptam. Köszönöm neki!

Azt hiszem, ha alkalmam lenne, bármely általam olvasott, és szeretett, könyvsorozatot megalkotó szerzővel szívesen váltanék néhány mondatot. Azért sorozatok íróit mondok, mert egy komplett világ engem sokkal jobban képes beszippantani, mint egyetlen történetet elmesélő regény. Ha egy széria részeit egymás után veszem le a polcról, akkor még fokozottabban érzem, hogy abban a korban, azok között a körülmények között vagyok magam is; sokkal inkább a szereplőkkel élek... mondhatni, ha felcsapom a fedlapot, a történet elkap, mint Dorothy-t a forgószél, és egy új világban találom magam, ahol hosszú, izgalmas utazás vár rám. Imádnék jobban belelátni a kedvenc, engem mindig felvidító, a szürke hétköznapokból elrepítő könyveket megalkotó írók fejébe.
De a legeslegjobban - dobpergés... és az engem ismerőknek csöppet sem meglepő fordulat - Sherrilyn Kenyonnal szeretnék megejteni egy maratoni beszélgetést. Tüneményesnek tűnik a vele készített interjúkon és a rajongói találkozók felvételein. Lévén húgom van, el sem tudom képzelni, milyen lehetett fiúk között felnőni, majd anyaként is egyetlen nőként élni egy családban. Biztosan megkérdezném, hogyan tudta leküzdeni az annyi ember életét megnehezítő diszlexiát. Érdekelne hogyan pattan ki a történetek alapötlete az agyából, és mi módon kerít köré olyan komplex világot, mint a Vadászoké is. No és persze ezernyi kérdésem lenne az eljövendőkről, pláne most, hogy ilyen egyedi vállalkozásba kezdett, mint egy felnövekvő fiú történetét egybeforrasztani egy sikerszériával, miközben megváltozhat a múlt, és ezernyi kimenetelt tartogathat a megújuló jövő. S legvégül megtennék mindent, hogy egy ilyen isteni humorú íróval ismét találkozhassak, akár újra és újra... Ja! hiszen megteszem, a könyvein keresztül legalább is.

Nem találtam külön utasítást, hogy kötelező lenne továbbadni, de szívesen olvasnám Lobo, tigi, és LadyA válaszát arra, ők vajon kit választanának.