Azt csiripelik a madarak (22)

  • J.R. Ward új Testvériség regénye, a Lover Unleashed című kötet, hivatalos megjelenési dátuma 2011. március 29.

  • Gena Showalter blogjára izgalmas hír került fel. 2012-ben a tervezettől eltérően nem Kane, hanem Paris történetét olvashatjuk hamarabb. A könyv címe The Darkest Seduction (A legsötétebb csábítás) lesz.

  • Kresley Cole megjelenés előtt álló Halhatatlanok történetéből, a Dreams of a Dark Warriorból, közre adtak egy hosszabb ízelítőt, hogy fokozza kínjainkat jövő februárig. A prológus és az első fejezet jókora része, itt-ott picit megvágva, elolvasható ezen a honlapon.

  • Egy indurka pindurka részletecske került fel a Frost Cementary egyik oldalára Jeaniene Frost soron következő Cat & Bones regényéből, a This Side of the Grave-ből.

  • Lara Adrian decemberi hírlevelében közreadta a sajnálatos módon 2011. június 28-ra eltolt megjelenésű Deeper Than Midnight fülszövegét. S az emailben további érdekességeket, részleteket ígér az írónő az eljövendő hónapokra.
    18 esztendősen Corrine Bishop gyönyörű, talpraesett fiatal hölgy volt, aki egy jómódú család örökbe fogadott lányaként élte a kiváltságosok életét. Ám egész világa egy pillanat alatt összetört, amikor a rosszindulatú Dragos parancsára elrabolták és fogva tartották. Sok évnyi rabság és gyötrelem után a Dragos-szal és követőivel háborúban álló vámpír harcosok szövetsége, a Rend megmentette Corrine-t. Ártatlanságával szelleme egy darabjától is megfosztották. Bebörtönzése alatt egyetlen dolog tartotta Corrine-ban a reményt, s most is az egyetlen, ami számít, a szabadság.
    Haza vezető útjára Corinne védelmével az ijesztő, arany szemű, fajbéli férfit, Huntert bízzák meg. Egykor Dragos leghalálosabb bérgyilkosa volt, most viszont a Rend szolgálatában elszántan megtesz mindent, hogy Dragos megfizessen összes bűnéért. Bár Corrine-hoz köti kölcsönös vágyuk, Hunternek el kell döntenie, milyen messzire hajlandó elmenni, hogy véget vessen Dragos gonosz uralmának, az akció érdekében képes-e akár a nő gyengéd szívét is összetörni.