2010. november 14., vasárnap

Azt csiripelik a madarak (21)

A kedvenc netes helyeimre benézve ezúttal ezeken akadt meg a szemem:
 • Az elmúlt héten kiszivárgott néhány biztató (Egmont és Generall Press) és egy lesújtó (Ulpius) kiadói hír. A megjelenés figyelő aloldalt ennek megfelelően módosítottam.
 • Végre közreadták J.R. Ward következő Fekete Tőr Testvériség regényének, a Payne és Many történetét elmesélő Lover Unleashednek a borítóját. Gyönyörű kék, akár csak V regénye a Lover Unbound volt, ezzel is kifejezve, amit a címválasztással is, az ikerség tényét. Na és Payne szeme valami vadító lett.
 • Kresley Cole kissé Nixes stílusban elpöttyintette a twitterjén, hogy decemberben esetleg kapnak a rajongók egy csöpnyi részletet Regin könyvéből, a Dreams of a Dark Warriorból. Remélem tényleg így lesz, mert február még igen messze van.
 • Van viszont már egy icinyke picinyke részlet a The Darkest Secretből. Elolvasható Gena Showalter rajongói fórumán. Az erőd tömlöcében játszódó jelenet nem hogy csökkentené a várakozás kínjait, de csak még jobban szeretném már olvasni Amun könyvét. Gena a blogján utalást tett arra, hogy január-február-március hónapban elolvashatjuk majd az áprilisban megjelenő regény egy-egy fejezetét. Várjuk! :)
 • Még november elején Jeaniene Frost a Supernatural Underground hasábjain a hatodik Cat and Bones regény könyvborítójáról írt egy kis eszmefuttatást. Átnézve a cikket, kicsemegézhetünk pár apróságot. Úgy mint: A címben természetesen szerepelni fog a grave (sír) szó, az előlapon csak Cat lesz látható, míg a belső borítón ismét csak egy közös C&B kép fog helyet kapni. Az írónő kérte Tom Egner-t, az Avon művészeti felelősét, aki az eddigi borítókat is megálmodta, hogy felejtse el a rózsaszín betűket (Jeaniene ezt a színt kedveli a legkevésbé), Cat vagy valamely fegyverével vagy legalább az ezüst sarkú csizmájában legyen a képen, illetve mivel abban a kötetben a szellemek nagyobb szerephez fognak jutni, jó lenne a háttérben ezt is megjeleníteni.
 • A Borders True Romance részlegét vezető Sue-nak ismét alkalma nyílt beszélgetni Jeaniene Frosttal. A videót a YouTube ezen szegletében lehet megnézni.
 • Larissa Ione egyik blogbejegyzésében beszámolt arról, mely országokban várható regényeinek fordításainak kiadása. Sajnos mi még véletlenül sem szereplünk a listán. Ugyancsak ebben a postban említette, hogy jövőre várható egy Demonica novella, valamint hogy az ebből a sorozatból szárba szökkenő új, The Lords of Deliverance címet viselő szériában sem fogjuk teljesen szem elől veszíteni kedvenceinket, sőt, a nyitó kötetben, az Eternal Riderben, pár kisbaba hírre bizton számíthatunk.

7 megjegyzés:

 1. Dóri!
  Örülök, hogy végre megvan az új Ward borító és remélem a magyar változatnál is észrevehető lesz az egyező szín V és Payne könyvén ^^

  VálaszTörlés
 2. Az Ulpius tényleg A szingli fejvadász ötödik részét fogja kiadni? Csak mert még a négyet sem jelentették meg...

  VálaszTörlés
 3. Hmm... jó hogy szólsz, hogy a négy kimaradt. Na ennyit arról, hogy mit szabad elhinni az emailjeikből. :D Mindenesetre gyorsan javítom, és köszi az észrevételt.

  VálaszTörlés
 4. Remélem tényleg csak elírták a mailben, és nem szándékoznak kihagyni egy részt sem a sorozatból. :P :)

  VálaszTörlés
 5. Nem akarok nagyon rossz lenni, és azt mondani, én náluk már semmin nem lepődök meg... inkább maradjunk annyiban, meglátjuk, mit hoz a jövő meg az Ulpius.

  VálaszTörlés
 6. ÁÁ fantasztikus a Lover Unleashed borítója. Payne-nél azok a szemek!:D
  Cole.nak nem tudod mikor jön ki magyarul újabb könyve?

  VálaszTörlés
 7. Úgy volt, hogy még idén jelentkezik az Ulpius újabb Kresley Cole kötettel, ám múlt héten már arról érkezett infó, hogy 2010-ben már csak Ward és Rose jelenik meg a beígért romantikusok közül.

  VálaszTörlés

Mondd el Te is a véleményed!

 
back to top