Azt csiripelik a madarak (21)

A kedvenc netes helyeimre benézve ezúttal ezeken akadt meg a szemem:
  • Az elmúlt héten kiszivárgott néhány biztató (Egmont és Generall Press) és egy lesújtó (Ulpius) kiadói hír. A megjelenés figyelő aloldalt ennek megfelelően módosítottam.
  • Végre közreadták J.R. Ward következő Fekete Tőr Testvériség regényének, a Payne és Many történetét elmesélő Lover Unleashednek a borítóját. Gyönyörű kék, akár csak V regénye a Lover Unbound volt, ezzel is kifejezve, amit a címválasztással is, az ikerség tényét. Na és Payne szeme valami vadító lett.
  • Kresley Cole kissé Nixes stílusban elpöttyintette a twitterjén, hogy decemberben esetleg kapnak a rajongók egy csöpnyi részletet Regin könyvéből, a Dreams of a Dark Warriorból. Remélem tényleg így lesz, mert február még igen messze van.
  • Van viszont már egy icinyke picinyke részlet a The Darkest Secretből. Elolvasható Gena Showalter rajongói fórumán. Az erőd tömlöcében játszódó jelenet nem hogy csökkentené a várakozás kínjait, de csak még jobban szeretném már olvasni Amun könyvét. Gena a blogján utalást tett arra, hogy január-február-március hónapban elolvashatjuk majd az áprilisban megjelenő regény egy-egy fejezetét. Várjuk! :)
  • Még november elején Jeaniene Frost a Supernatural Underground hasábjain a hatodik Cat and Bones regény könyvborítójáról írt egy kis eszmefuttatást. Átnézve a cikket, kicsemegézhetünk pár apróságot. Úgy mint: A címben természetesen szerepelni fog a grave (sír) szó, az előlapon csak Cat lesz látható, míg a belső borítón ismét csak egy közös C&B kép fog helyet kapni. Az írónő kérte Tom Egner-t, az Avon művészeti felelősét, aki az eddigi borítókat is megálmodta, hogy felejtse el a rózsaszín betűket (Jeaniene ezt a színt kedveli a legkevésbé), Cat vagy valamely fegyverével vagy legalább az ezüst sarkú csizmájában legyen a képen, illetve mivel abban a kötetben a szellemek nagyobb szerephez fognak jutni, jó lenne a háttérben ezt is megjeleníteni.
  • A Borders True Romance részlegét vezető Sue-nak ismét alkalma nyílt beszélgetni Jeaniene Frosttal. A videót a YouTube ezen szegletében lehet megnézni.
  • Larissa Ione egyik blogbejegyzésében beszámolt arról, mely országokban várható regényeinek fordításainak kiadása. Sajnos mi még véletlenül sem szereplünk a listán. Ugyancsak ebben a postban említette, hogy jövőre várható egy Demonica novella, valamint hogy az ebből a sorozatból szárba szökkenő új, The Lords of Deliverance címet viselő szériában sem fogjuk teljesen szem elől veszíteni kedvenceinket, sőt, a nyitó kötetben, az Eternal Riderben, pár kisbaba hírre bizton számíthatunk.