Megjelenés napi Facebook videó J.R. Warddal

Tegnap jelent meg a 17. Fekete Tőr Testvériség regény, a The Savior, s ennek alkalmából J.R. Ward újabb facebook videóval jelentkezett. A bő egy órás élő adás itteni idő szerint hajnal kettőkor kezdődött, de szerencsére utólag is visszanézhető. Nagy bejelentésekre ugyan nem lehetett számítani, hisz hétvégén megrendezik a szokásos kérdez-felelekkel összekötött dedikálást Cincinettiben, mégis, a rajongók, közöttük jómagam, vártuk ezt a bejelentkezést. És megérte rászánni az időt, hiszen az elejtett hírmorzsák mellett kellemes ízelítőt kaptunk az írónő közvetlen stílusából, no meg hihetetlen kutyaszeretetéből, ráadásul egy régen várt történet megjelenéséről is lehullott a lepel.

✥ A jövő április elején megjelenő The Sinner középpontjában Syn & Jo, Butch, valamint Lassiter áll majd. A Butch rajongók ráadásul számíthatnak kedvencük néhány jelenetére az augusztus közepére tervezett Blood Truth lapjain is. S habár alapvetően igaz, hogy a fő és spinoff sorozat egymástól függetlenül olvashatóak, ezúttal kiemelte az írónő, hogy részben a Blood Truth eseményei alapozzák majd meg a The Sinner történéseit. Utóbbin egyébként még dolgozik, előbbit viszont már tegnap leadta a szerkesztőjének.
S ha már Sinner: A Manny & Jo Early & Butch szál miatt elképzelhető, hogy többet megtudhatunk majd a titokzatos apukájukról. Az újjászülette Devina megjelenése ugyancsak lehetséges.

✥ Az olvasók természetesen rákérdeztek Trez és Selena dolgára. S lehet, hogy a kiadója nem fog épp örülni ennek a leleplezésnek, de Warden olyan izgatott lett, hogy kikotyogta, idén karácsonyra érkezik a két szerelmes történetének második fele Where Winter Finds You: A Caldwell Christmas címmel. Ebben a sztoriban s'Ex feltűnése sem kizárt. S mivel olyan dögös Árnyék, Warden nagyon szeretné megírni az ő történetét is.

✥ Amikor rákérdeztek, vajon Butchék gyermekáldás elé néznek-e, Warden arról elmélkedett, szerinte előbb annak lenne itt az ideje, hogy szó essen Phury és Cormia kicsi Aggie-jéről. Ennek kapcsán azt is megemlítette, mennyire szeretne írni a következő generáció felnőtt kori kalandjairól. Akár csak a Kiválasztottak párra találásáról.

✥ A Blood Truth-t követően várható még további Legacy kötet. A soron következő címe már megvan, szombaton kerül majd sor a leleplezésre, ahogyan ott mutatják majd be a Blood Truth borítóját is, amelynek egyénként a fülszövege már olvasható netszerte. Eric és Ehvale sztorija várhatóan ebben a szériában kerülhet sorra.

✥ Mivel a Farkasok (Wolves) saját közösségi rendszerrel, mitológiával stb rendelkeznek, az írónő úgy érzi, jobb lenne egy külön sorozatban foglalkozni velük., talán a még ránk váró két Legacy regényt követően. Felmerült a kérdés, vajon Jo találkozott-e már valamelyikükkel, ám ezt úgy reagálta le Warden, hogy trükkös kérdés, amire jelenleg nem válaszolhat.

✥ A Büntető táborral kapcsolatban várható egy kisebb bejelentés.

✥ A Banditák mindegyike kap majd saját történetet.

Amelia kapcsán csak egy olvassatok, olvassatok felelet érkezett, csakúgy, mint a Marcus felőli érdeklődésre.

✚ Néhány hónapon belül várható a következő tűzoltós regénnyel kapcsolatos bejelentés.