J.R. Ward + Cinccinati = FTT hírek

Mivel rengeteg kérdés hangzott már el, és került megválaszolásra a két facebook videóban (1. & 2.), a mostani cinncinati béli találkozó nem hozott annyi újdonságot, mint a korábbi évek hasonló eseményei.

A következő három történet:
➊ augusztus 13. → Blood Truth (Boone & Helaine története)
➋ november 26. → Where Winter Finds You (Trez & Selena története)
➌ április → The Sinner (Syn & Jo története)

Az aztán következő, 2020 augusztusában érkező Legacy könyv címe The Jackal lesz és Rhage féltestvéréről szól majd, aki roppant szörnyen viselkedett, s a büntető táborban kötött ki.

✥ Már megvan Warden fejében a jelenet, ahol feltűnik majd Eddie & Adrian. A terv szerint Lassiterért jönnek majd, feltehetően a The Sinnerben. Amúgy létezik egy ok, amiért Lassiter így kötődik a vámpírok világához.
✥ Igen, Devina szerepel a következő kötetben, s hiába Butch a Destrhoyer, a nő képes, és szerelemre gyullad iránta. Szeretőnek viszont Lash is megteszi.

✥ Vajon semmis-e Darius és az Őrző egyezsége most, hogy Lassiter a főnök? A reinkarnálódott lelkekről bővebben a Where Winter Finds Youban olvashatunk.

✥ Bizony, van jelentősége, hogy a The Savior végén Nala is kapott a JM által hámozott almából.

✥ Az Őrző volt, aki annak idején Jane és a húga Ouija-tábláján mozgatta a mutatót.

Bitty sikeresen átvészeli majd az átváltozást. A kérdés az, vajon kiben találja meg a párját.

✥ Feltehetően Sarah, mint immunológus tud majd segíteni a vámpírok vérének tárolhatósági problámáján, csakúgy, mint a Kiválasztottakat sújtó betegségen.

✥ A vérfarkasokról mindenképpen szeretne egy kisebb sorozatot a FTT világban, de a mikorról még nem beszélhet.

✥ Az írónő mindenképpen szeretné megírni Eric és Ehvale sztoriját. Nate, Marcus és Luchas szintén mind kapnak majd saját regényt. Lassiter könyve ugyancsak szerepel a tervek között, de még jócskán odébb van.

✥ Felmerült a kérdés, hogy a Testvériség főhadiszállását valaha megtámadják-e majd. A válasz: olvassatok. (Bár mindezt azt követően, hogy Warden bűnös ábrázattal kis híján kiszaladt a teremből.)

✚ A következő tűzoltós könyv talán belefér a 2020-as évbe. Hamarosan érkezik a biztosabb információ.


A hírek és fotók Liza, Betsy D és who twitterjéről származnak.