Tiffany Reisz: Picture Perfect Cowboy

A külső szemlélő számára Jason Waters élete tökéletesnek tűnik. Megvan mindene, pénz, hírnév és persze egy rodeó világbajnoki cím. De Jason egy titkot rejteget, olyat, amit nem tervezett soha senkivel megosztani... míg nem találkozott Simone-nal. Ő ugyanis álmai kéjenc nője, s egyben konzervatív családjának rémálma.

A Picture Perfect Cowboy az Eredendő bűnösök világában játszódó, önállóan olvasható, erotikus románc Tiffany Reisz tollából, amelynek egy erősen húzott verziója The Watermark címen már korábban megjelent.

amazongoodreads webpage

Ha valaki nem lenne biztos benne, vajon a BDSM jegyeit magukon hordozó erotikus románcok neki való olvasmányok-e, de azért szívesen tenne egy próbát velük, annak őszinte szívvel ajánlom Tiffany Reisz legújabb regényét. A Picture Perfect Cowboy az Eredendő bűnösök világában játszódó, önálló történet, amely a festői Kentucky egyik kisvárosába kalauzol el minket. Persze az eredeti kötetekre vonatkozó számtalan utalást rejtenek a lapok, sőt, a ráadás mini-novellában Nora és Søren is tiszteletét teszi, mégis, beugró kötetként, az írónő stílusával, vagy a műfajjal való ismerkedéshez szerintem kitűnő választás lehet ez a könyv.
„Kink and crazy aren’t the same things.”
A szöveg zseniális. Gördülékeny, okos és humoros, egyszerűen magával ragadó. A sztori életszerű, kerüli a túlzott drámaiságot és csöpögőséget. A cselekmény ugyan nem a legfordulatosabb, ám szerintem a perzselően szenvedélyes jelenetek bőven kárpótolják az embert a hatalmas meglepetések elmaradása miatt. Egyébként is, itt a hangsúly nem a frappáns eseménydússágon van, sokkal inkább az a lényeg, hogy értékes leckével szolgáljon önmagunk és vágyaink szabad felvállalásáról.
Imádtam, hogy bár Simone a tökéletes alávetett, egyébként egy talpra esett, erős női karakter, aki abszolút elfogadja önmagát. Ráadásul roppant üdítő volt, hogy kettejük közül ő volt a BDSM életstílusban tapasztaltabb, így ő volt, aki gyengéd irányítgatással megmutatta Jasonnek, hogy semmi baj nincs azzal, amire az annyira áhítozik. Tetszett, milyen átérezhető volt a férfi őrlődése. Konzervatív, mélyen vallásos családban nevelkedve tökéletesen érthető, hogy hezitált beismerni sötétebb szexuális vágyait, s pláne engedni nekik.
Le a kalappal, amiért az írónő egyforma ügyességgel volt képes érzékeltetni bizonytalanságot és sóvárgást, kiszolgáltatottságot és erőt. Kijutott szívmelengető pillanatokból, vicces percekből és izzó jelenetekből. Könnyed, mégis mély mondandót rejtő kikapcsolódást nyújtott. A vesszőzés és korbácsolás alapjaiba bevezető bónusz jelenet pedig már tényleg csak megkoronázta az élményt.
Nagyon-nagyon remélem, nem ez lesz az utolsó Eredendő bűnösök mellékhajtás, hanem sok hasonló követi majd még a jövőben!

Kedvenc idézet:
„Even when it's meant to be, it isn't necessarily meant to be easy.”
♥ Az e-arc példányt hálásan köszönöm a szerzőnek!
➤ My review on goodreads.