Jennifer L. Armentrout (J. Lynn): Trust in Me - Bízz bennem

A Várok rád folytatása úgy mutatja be Cam és Avery forró románcának történetét, ahogyan korábban soha nem olvashattunk róla… teljes egészében Cam szemszögéből mesélve el a történteket.
Cameron Hamilton hozzászokott már, hogy megkapjon mindent, amit csak akar – különösen, ha csajokról van szó. Amikor azonban viharos körülmények között megismerkedik Avery Morganstennel, megtalálja az egyetlen lányt, aki képes ellenállni szikrázóan kék szemeinek. Nem csoda, ha minden gondolata e szeleburdi és izgalmas csaj körül forog.
Averynek megvannak a saját titkai, amelyek nem engedik, hogy akár önmagának is bevallja, milyen mély érzelmekkel viseltet Cam iránt. Vajon mit kell tennie Camnek ahhoz, hogy áttörje a falat, és elnyerje Avery bizalmát? Vagy az is lehet, hogy továbbra sem lesz képes közel kerülni Averyhez, és elveszti az esélyét, hogy végre őszinte és hosszan tartó szerelemre találjon?

Sokan fanyalognak a fordított szemszögben újramesélt történetek miatt, de számomra mindig örömet jelentenek ezek a ráadások, lévén, ha szerettem egy könyvet, akkor azt szívesen olvasom újra. Ráadásul az efféle regények esetén az ismétlés mindig hoz magával kisebb-nagyobb újdonságokat is, s én általában kimondott izgalommal várom, vajon milyen eddig nem látott jelenettel lep majd meg minket a szerző. Mondjuk, az igazsághoz tartozik, hogy jómagam élek-halok a kimaradt és bónusz jelenetekért is, hiszen olyan jó kicsit több időt tölteni a kedvenceinkkel.
„Basszuskulcs! Eperke rongyolt belém.”
Szóval a Bízz bennem nálam szinte eleve nyertes pozícióból indult. Tudtam, hogy édes románc fog kibontakozni a lapokon, hogy ismét találkozhatok Cam lökött haverjaival (Ollie egy csuda figura!) valamint a cuki teknősével, és persze hogy Cameron Hamilton újra el fog varázsolni a sütijeivel, a vasárnapi reggelijeivel, no meg az egyszerre szívdöglesztő, kedves és poénos önmagával. S így is lett. Imádtam a könyvet az elejétől a végéig. Élveztem belelátni a srác gondolataiba, s veszettül aranyosnak találtam, ahogy azon igyekezett, hogy le ne rohanja a visszahúzódó és zárkózott Avery-t. Nekem nagyon bejött a halál laza, humoros hangvétel is, és hát legyünk őszinték, a kissé több érzékiség ellen sem tiltakoztam. Az pedig, hogy Avery beceneve a magyar fordításban Eperke lett (az eredetiben Shortcake), nálam igazi telitalálatnak bizonyult.
„Úgy éreztem, a karomban tartok mindent, ami igazán fontos ezen a világon.”
Így aztán továbbra is fenntartom, amit a Várok rád esetén gondoltam: Ez olyan álmodozósan sóhajtozós és pirulósan szenvedélyes new adult sztori, amit a műfaj kedvelőinek bizony vétek lenne kihagyniuk.
„Akarsz tudni egy titkot?”
A következő kötet – Maradj velem – beleolvasója meg hát jól elintézte, hogy kb képtelen legyek kihagyni Jase és Tess történetét. Már csak az a kérdés, képes leszek-e kivárni a hazai kiadást…

A sorozat eddigi darabjai:

1. Wait for You - Várok rád
Avery Morgansten & Cameron Hamilton, Avery mesélésében
1,5. Trust in Me - Bízz bennem
Avery Morgansten & Cameron Hamilton, Cameron mesélésében
+ The Proposal
Ingyenes mini-novella Cameron lánykéréséről, amely itt olvasható.
2. Be with Me
Teresa Hamilton (Cameron húga) & Jase Winstead (Cameron haverja)
2,5. Believe in Me
Brittany Simmons & Oliver 'Ollie' Ryan (Cameron lakótársa)
A Fifty First Times antológiában megjelent novella.
3. Stay with Me
Calla Fritz (Teresa barátnője) & Jackson 'Jax' James
4. Fall with Me
Roxanna 'Roxy' Ark (Jax munkatársa) & Reece Anders (Jax legjobb barátja)
4,5. Dream of You
Abby Erickson & Colton Anders (Reece bátyja)
A 1001 Dark Nights novella-sorozat részeként jelent meg.
5. Forever with You
Stephanie Keith (Cam és Jase exbarátnője) & Nick Blanco (Jax munkatársa)
6. Fire in You
Brock ‘the Beast’ Mitchell története.

Könyvinfók:


Jennifer L. Armentrout

beleolvasó
moly
goodreads
Kiadó: Könyvmolyképző
Fordító: Császár László
ISBN: 9789633995211
392 oldal, puhatáblás

Műfaj: new adult
Sorozat: Várok rád 1,5.
Elbeszélés módja: E/1, múlt idejű, Cam nézőpontú

Ki? Avery Morgansten & Cameron Hamilton
Hol? Shepherdstown (Nyugat-Virginia)
Mikor? augusztus végétől májusig
Érzékiség? izzó
Szerelmi háromszög? nincs
Lezárás? boldog
Önállóan olvasható? igen

#Kulcsszavak: barátság, bizalom, család, sütemény, teknős, véletlen

01.04. - Angelika blogja
01.06. - CBooks
01.08. - Deszy könyvajánlója
01.11. - Dreamworld
01.12. - Insane Life

Nyereményjáték:

Raffaellónál tündéribb kis kedvencet aligha hordott hátán a föld. Mostani játékban azért megkísérlünk néhány cuki teknős felkutatásával. Minden állomáson megadunk egy képet vagy idézetet, a ti feladatok pedig kitalálni, melyik filmből vagy könyvből származik a megadott részlet.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway