Azt csiripelik a madarak (27)

Kresley Cole hírlevelében közölte, hogy a következő IAD (Halhatatlanok) kötetre, Lotharie történetére csak 2012. január 10-én számíthatunk, viszont jövő nyáron egy spinoff regény is napvilágot fog látni. A hősnő személye, illetve az új sorozatról minden más egyenlőre titok.

Larissa Ione újabb ingyenes rövid kis írással örvendeztette meg a Demonica rajongókat. Ezúttal Tayla és Eidolon (Pleasure Unbound) életébe leshetünk be ITT.

Lara Adrian havi emailjéből pedig Sterling - Havard - Chase regényének címe derült ki: Darker After Midnight. S ettől a kötettől kezdődően előbb keménykötésben fognak megjelenni a folytatások... jaj szegény pénztárcám. Jó hír viszont, hogy további két könyvre máris aláírta az írónő a szerződést. Ó, és végre felkerült az első ízelítő a június végén megjelenő Deeper Than Midnightból, Hunter sztorijából.

Jeaniene
Frost blogján már megnézhetjük az augusztus végi megjelenésre ígért One Grave at a Time című, hatodik Cat & Bones kötet borítóját. Sajnos a halloweenkor játszódó regény borítójára ezúttal már új modell került, valamint most először Helsing macsek is feltűnik rajta! :) És a belborító.... ezúttal is wow.

Nalini Singh blogjára végre feltették Dimitri történetének, az Archangel's Blade című, szeptemberre várható regény címlapját. A leírás is elég érdekesnek tűnik. :)

J.R. Ward sok kérdésre válaszolt egy dedikálás alkalmával. Itt jelentette be hivatalosan pl, hogy Thor lesz a követklező főszereplő. Egy amerikai bloggernek, Lizanak hála felkerülhet még pár egyéb apróság a Ward infók aloldalra.