Azt csiripelik a madarak (26)

  • Christine Feehan nagy sikerű Kárpátok vámpírjai sorozatának - amelyből sajnálatosan idehaza egyenlőre nem fogunk új részt kapni - nyitó darabját, a Dark Prince-t / Sötét herceget március 8-án ismét kiadták a tengeren túlon, kemény táblás formátumban, száz plusz oldallal(!). Vajon mi maradhatott ki először belőle, ha most az írónő ennyit hozzátett?
  • S ha már könyv trailerek. Sherrilyn Kenyon második Nick krónikája regényének is megérkezett a videó kedvcsinálója. Az Invincible borítója és tartalma ebben a bejegyzésben szerepelt.
  • Izgalmas dolgot talált ki négy írónő - Gena Showalter (aug. 30), Jill Monroe (szept. 27), Jessica Andersen (okt. 25) és Nalini Singh (nov. 22) - idén őszre az olvasóknak, a Royal House of Shadows sorozatot. A négy kötetnek van átívelő háttér szála, de voltaképp négy különböző történetet kapunk majd, négy különböző szerző tollából. A nyitó és záró epizódról már megtalálni a címlapot, s egy rövid tartalomismertetőt.
Hol volt, hol nem volt... történt egyszer, hogy a Véres Varázsló leigázta Elden királyságát. A királyné, hogy megmentse gyermekeit, szétküldte őket a világban, míg a király bosszúszomjat oltotta beléjük. Csupán egy mágikus óra kapcsolja össze a királyi örökösöket... s az idő egyre fogy...

1. Gena Showalter - Lord of the Vampires (Vámpírok ura)
Nicolai, a vámpírok ura híres férfiasságáról, ám a sors egy kegyetlen fintorából Delfina királyságban 'a sötét csábító' szexrabszolgává válik, megfosztva drága órájától és emlékeitől. Mindössze a szabadulás, és a bosszú vágya maradt neki. S van egy nő, aki segíthet... Amikor a buja vámpír megidézi Jane Parkert, ő képtelen ellenállni. Lehengerli a sötét szexualitás, s beszippantja a férfi mágikus világa, amely számára minden, csak nem tündérmese. Nicolai megmentésével elveszítheti az egyetlen embert, akire valaha is vágyott...
2. Nalini Singh - Lord of the Abyss (Abyss ura)
Mint a sötét úr, aki kárhozatra ítéli Abyss lelkeit, Micah nem más, mint egy rettegett szörny áthatolhatatlan fekete páncélba burkolózva. Fogalma sincs arról, hogy ő Elden királyságának utolsó örököse, s egyben utolsó reménysége. Mindössze egy nő, ellenségének lánya, tudja ezt. Liliana teljesen más, mint apja, a Véres Varázsló. Ő az egyetlen, aki látja a herceget Micah páncélján át. A herceget, akinek bűnös érintéséért sóvárog. Ám legelőbb szembe kell szállnia a sötét úrral, és segítenie kell neki emlékezni. Mert már csak éjfélig maradt idejük megmenteni Elden királyságát.