Azt csiripelik a madarak (25)

  • Pár napja már a hazai boltokban Nalini Singh első Psy/changeling sorazatbéli kötete. A tizedikből, az odakinn júniusi megjelenésre tervezett Kiss of Snow-ból pedig felkerült egy aprócska ízelítő az írónő blogjára.
  • Elsején újabb hírlevél érkezett Maya Bankstől, aki nem csupán legújabb könyvének megjelenéséről, de további terveiről is ejtett pár szót. A már idehaza is megismert Édes sorozat ötödik része jövő hónapban fog megjelenni Sweet Possession címmel. A csöppet sem szende szűzike popsztár, Lyric Jones és a védelmével megbízott Connor Malone történetébe már bele lehet kóstolni itt.
    További hír Maya háza tájáról, hogy idén ősszel skótos történelmi trilógiával lepi meg rajongóit. A rettenthetetlen McCabe fivérek klánjuk jövőjét, és örökségüket igyekeznek megmenteni miközben természetesen mindhárman a szerelem csapdájába sétálnak. Tetszenek a borítók, a tartalmak is jól hangoznak... elő kellene rendelni őket...

  • Egy másik hírlevélben pedig Brenda Joyce Halálos sorozatának hosszú kihagyás után ebben a hóban érkező kilencedik kötetéből - Deadly Vows - olvashattunk egy pici részletet. Míg a hivatalos honlapra a második fejezetből került fel kedvcsináló, addig a Writerspace emailje a negyedik fejezetből közölt egy szösszenetet. S a türelmetlen rajongók hamarosan megtudhatják, vajon Calder Hart miért áll egyedül 300 vendég előtt az oltárnál, s mi történt Francesca-val az esküvőre menet...

  • Végre megjelent a legújabb Kenyon manga, de egyelőre én még várok a példányomra. Viszont addig is akad minek örülni. Azt már eddig is tudtuk, hogy augusztus másodikán (nem vitás, nekem szülinapi ajándéknak :D) érkezik a következő dark-hunter történet, de novemberre újabb kalandot kapunk. Eddig csupán a borító, és egy félmondat került fel a facebookra: "2011 őszén az Álom-vadászok alászállnak az Alvilágba, hogy kiszabadítsák D'Aleriant" Már alig várom! És némi twitteres bolondéria után megszületett a jövő évben esedékes Nick krónikája folytatás címe is: Infamous (Becstelen).
  • Gena Showalter ehétre is gondoskodott arról, hogy a nyálunk csorgathassuk, s most nem a hétfői szépfiúkás blogbejegyzésére gondolok. Végre közreadta Strider könyvének, az októberi megjelenésre tervezett The Darkest Surrender-nek a tartalmát és vadító borítóját.
Egy lenyűgöző történet, amely egy elszántan nyerni akaró halhatatlan harcosról és gyönyörű csábítójáról szól...
Strider, Kudarc démonának őrzője, egyetlen megmérettetésben sem veszíthet anélkül, hogy elképzelhetetlen fájdalomtól ne szenvedne. Nála tényleg semmi sem állhat a győzelem útjába. Mígnem Kaia, az elbűvölő hárpia arra nem csábítja, hogy megadja magát.

Fajtársai között Kiábrándultság néven ismert Kaianak a Hárpia Bajnokság aranyérmével kellene hazatérnie, különben meghal. De hogyan győzzön, ha a férfi ellopja az első díjat, egy ősi, isteni műtárgyat, mielőtt egyáltalán kihirdetnék a nyertest!?
Ám ahogy a harc élesedik, már csupán egyetlen díj számít - a szerelem, amelyet egyikük sem tartott lehetségesnek.